Amerika'da En Yüksek Maaş Veren Firmalar

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2

Üstteki görselde Amerika'da en yüksek maaş veren firmalar listelenmiş. Yazılan ücretler yıllık olarak baz alınan ortalama beyaz yakalı personel ücretidir.

Listenin en başında Palo Alto Networks var. Kaliforniya merkezli şirket ağ güvenliği alanında faaliyet gösteriyor. $170.929 veriyormuş ortalama. Aylık bazda bakıldığında $14.244 çıkmaktadır ki oldukça tatmin edici bir ücret olsa gerek Amerika'da.

İkinci sıradaki Nvidia'nın ortalama yıllık maaşları da Palo Alto'ya oldukça yakın. Yıllık $170.068 olan maaş aya bölündüğünde $14.172 çıkıyor.

Üçüncü sırada ise hepimizin yakından bildiği Twitter var. Diğer sosyal medya markalarından Google beşinci, Linkedin yedinci ve Facebook ise sekizinci sırada.

Adını sanını duymadığımız markalar da var ancak bildiklerimizden Microsoft onuncu, Playstation on dördüncü, eBay on sekizinci ve Adobe ise yirmi dördüncü sırada yer alıyor.

Son sıradaki Genentech'in yıllık ortalaması $133.605 iken aylık ortalaması ise $11.134 oluyor. Ben buna da razıyım açıkçası. :)

Bol kazançlı günler! :)

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Mera kettiğim bu şirketlerde en alt kademelerde çalışanlar ne kadar alıyor acaba? Elet burada da temizlik görevlisi vb vardır. Onlara ne kadar veriyorlar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asgarî ücretin üstünde bir maaşları vardır muhakkak ama ne kadardır bilemeyiz tabii ki.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!