Filli Ustam Hediyelerle Geliyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Evinizi boyatmaya karar verdiğinizde usta seçimi bunun en zor adımlarından bir tanesi. Ben de geçen senelerde yeni taşındığım evi boyatmıştım ve bu süreci ana blogum olan rehitu.com'da yazmıştım. Dileyenler yazımı okumak için buraya tıklayabilir.

Boya denilince ilk akla gelen markalardan birisi olan Filli Boya, yeni bir kampanya ile evini boyatmak isteyenlere hem kolaylık sağlamış oluyor hem de çekiliş sonucunda çeşitli hediyeler vererek onları bu işten kârlı çıkartıyor.


Kampanyadan yararlanmak isteyenler filliustam.com adresine girerek boyatmak istedikleri mekana dair istenilen bilgileri giriyorlar. Bu bilgileri girdikten sonra açılan ekranda çıkan usta profillerinden kendilerine uygun olanı seçiyorlar. Seçimi yapıp malzemeler ile ustaları da seçtikten sonra "Garanti Başlat" butonuna tıklayarak hem kendilerine hem de ustaya birer çekiliş hakkı tanımlamış oluyorlar.

Kampanya 01.10.19'da başlamış ve 30.11.19'a kadar devam edecekmiş. Yani 1 ay daha devam ediyor. Çekilişler 11.12.19'da yapılacak ve sonuçları ise 13.12.19'da Akşam Gazetesi'nde ilan edilecekmiş.

Ben bu kampanyaya katılamayacağım ancak kampanyaya katılan ustalar ve mekan sahipleri için ayrı ayrı adetlerde olmak üzere güzel hediyeler veriliyor. Şöyle ki:

* 2 tüketiciye 2 de ustaya olmak üzere 4 kişiye Apple iPhone XR 64 GB
* 2 tüketiciye 2 de ustaya olmak üzere 4 kişiye Samsung 55RU7100 55” 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
* 3 tüketiciye 3 de ustaya olmak üzere 6 kişiye Salcano NG650 26 V Bisiklet 
* 5 tüketiciye Migros'tan 500,00₺'lik hediye çeki  / 5 ustaya ise Opet'ten 500,00₺'lik yakıt kartı

Oldukça güzel ikramiyeler. Evini veya iş yerini boyatacak olanlar bu kampanyayı kaçırmasın bence. Siz katılacak mısınız peki bu kampanyaya?

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. çok güzel bir çekilişmiş hediyeler şahane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son 1 hafta Lerzan Hanım. Belki çevrenizde evinizi boyatacak birileri vardır. Yayalım. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!