505: Bu Nasıl Din Kültürü Dersi?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
#BirYaşımaDahaGirdim etti 505!

Geçtiğimiz günlerde ve önceleri de yaşandı Kur'ân Kursu yıkımları. İşte Kur'ân Kursları'nı yıkan zihniyet körpe dimağları da yeni okul sıralarında içten içe yıkmak için elinden geleni yapıyor. Ve bu yapılanların hepsi sözde Müslüman olan bir hükümet döneminde yapılıyor! Buna da hâlâ daha inanlar var ya helâl olsun!

MEB da ehl-i sünneti yıkma yolunda kendilerine verilen görevi yapıyor. Kitapların içine zehir zemberek ifâdeleri yerleştirerek küçücük beyinleri karıştırıyor. Benim bildiğim bununla ilgili 2 örnek var. Bunlardan bahsedeceğim sizlere. Daha fazla örnek varsa siz paylaşın lütfen.


Yukarıdaki görüntü 7. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'nden alınmış. Bakın ne yazmış münâfıklar:

"İlâhi vahiy, Hz. Peygamber (sav)'in 632 yılında ebedî âleme göçmesiyle tamamlanmıştır. Dolayısıyla İslâmiyet'in inanç, ibâdet, ahlak, sosyal hayat vb. alanlarla ilgili emir ve yasakları, 632 yılında Hz. Muhammed (sav)'in vefâtıyla son bulmuştur."

Siz öyle istiyorsunuz diye ilâhi nur son bulmayacak! Hz. Allah elbette nûrunu tamamlayacaktır! Bu bir yanlışlık olamaz. Ya hu her şeye de kılıf bulup geçiştiriyoruz ve burnumuz b.ktan kurtulmuyor. Geçenlerde de Uygur Alfabesi yerine İtrail'in kullandığı İbrânice harfler koyulduğunu öğrendik ders kitaplarına. Bu nasıl hatadır böyle arkadaş?

Diğer örnek de yine bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabından. Bu sefer 11. sınıf ders kitabı.


Bizim amelde hak mezhebimiz 4'tür. Milli Eğitim gitmiş bir tane daha uydurmuş bir yerlerinden. Şimdi sınavda sorsalar amelde hak mezhep kaç diye, o yıkılan Kur'ân Kursları'nda bunun eğitimini alan talebe 4 mü diyecek, 5 mi diyecek? 4 dese cevabı yanlış mı sayılacak? Yazıklar olsun!

Diyânet boş durur mu o da çanak tutmuş bu işe ve gitmiş Câferîlik İlmihâli yayımlamış. Bizler bu adamlar bu topraklardan ehl-i sünneti silmek için geldiler dedikçe kızıyordunuz. Alın geçen yıllar bizim dediklerimizi doğrular nitelikte!

Ehl-i sünnet davasını da başıboş sanmayın. Onun en büyük sahibi Hz. Allah. Allah var gam yok! 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Ben kaç sene önce duymuştum bu mezhebi çoğaltma işini. Yeni değil. Zaten çocuklar mezhebin ne olduğunu da bilmiyorlar. Aileleri bilmiyor ki. Çoğu insan müslüman olduğu halde namaz kılmıyor. Hangi mezhebe göre kılacağı da mevzu bahis olmuyor herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mezhebi çoğaltma işi eski evet ama bir önceki konu yeni sanırım. Bakalım sapkınlıklarında ne kadar ileri gidebilecekler?

      Evet çoğumuz sözde müslümanız ve mezhebi bırakın çoğu İslâmî kuralları bilmiyoruz. :(

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!