En İyi Erkek Oyuncu: Haluk BİLGİNER

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Bu sabah radyoyu açtım Haluk BİLGİNER, akşam iş dönüşü yine Haluk BİLGİNER! Her yerde Haluk Bey'den bahsediliyor. Ben bu yazıyı yazana kadar sizin muhakkak haberiniz olmuştur ama bu târihî başarı bu blogda da yer almalıydı; o yüzden kaleme aldım. Haluk Bey 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne lâyık görüldü de o yüzden bahsediliyor kendisinden. Hepimizi çok sevindirdi bu haber ve ülkede bir bayram havası esti. Dedim ya sosyal medyada, radyoda, TV'de sürekli bu olay konuşuldu.

Haluk BİLGİNER. ödülün Türkiye'ye gitmesinin ayrı bir önemi olduğuna işaret etmiş. Türkiye'ye gelmesine çok sevindiğini söylemiş.


Az kalsın yazmayı unutuyordum. Haluk BİLGİNER bu ödülü Şahsiyet Dizisi'ndeki Âgâh BEYOĞLU karakteri ile kazandı. Açıkçası ben diziyi izlemedim ancak bu kadar seçkin bir jüri izleyip Haluk Bey'i de En İyi Erkek Oyuncu seçiyorsa izlemek gerekir bir an önce. 

Haluk Bey'e teşekkür ediyoruz taa Emmy'lerde Türkiye'nin adını geçirttiği için. Bize de "Her yerde Türk var!" deyip "As bayrakları as!" diyerek kutlama yapmak düşer...

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Diziyi ben de izlemedim ama ödülden sonra dikkatimi çekti, bakmak istiyorum. Haluk Bilginer gerçekten çok cool ve karizmatik. Ödül konuşması da çok iyiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen adam karizmatik ve işinde çok çok iyi. Ses tonu bile yetiyor adamın. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!