Lila Kozmetik'ten Mini Cooper Hediyesi

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
16
Yazılarıma yorum gelince çok seviniyorum; eski yazılarıma yorum gelince çok çok seviniyorum. Hele bir de bu yorumlar blogcuların haricinden, bloguma arama motorlarıyla gelen birilerinden gelirse o zaman çok çok çok seviniyorum. Aşağıdaki üstü çizili yazım 5 Kasım 2019'a ait. O zamanlar aktif olan kampanyakurdu.rehitu.com adresi için yazmıştım. Şimdi öyle tüm alt bloglarımı toplayıp buraya aktardığım için burada görünüyor artık. Neyse işte o eski yazıma yeni bir yorum gelince ben de kampanyanın bittiğini yazacaktım ki Lila'nın websitesinden bakınca bu sene de benzer kampanya olduğunu gördüm ve yazıyı güncelleyeyim dedim. 

Lila Kozmetik her sene Mini Cooper çekilişi düzenliyor sanırım. Kampanyanın kısaca içeriği şöyledir:

  • 16.11.2020(Saat:00.01)-15.05.2021(Saat:23.59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından Lila Kozmetik San. A.Ş.’ye ait promosyonlu Sea Color Set Saç Boyası (2’li), Maxx Deluxe Set Saç Boyası (2’li), Maxx Deluxe Natural Beauty Set Saç Boyası ürünlerinin herhangi birinden satın alarak ürün kutusu içerisindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 4544 numaralı kampanya hattına eksiksiz kısa mesaj gönderenlere veya lilacosmetics.com.tr (ücretsiz) internet sitesindeki formu şifre, ad, soyad, adres, gsm no bilgileriyle dolduranlara her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Uzun uzun kampanya detaylarını okumak isterseniz şuraya tıklayınız.  

Bu seneki kampanya görseli ise şöyle:


Benim asıl aklıma takılan nokta ise geçen seneki hediyenin şimdiki tavsiye edilen fiyatı "classic" olanına baktım 348.424,00₺. Geçen seneki kampanya dönemindeki Mini Cooper'ın 2 katından bile fazla artmış. Geçen sene Mini Cooper 5 Kapı vermişler bu sene ise Mini Cooper Countryman.Umarım ihtiyacı olan birine çıkar da faydasını görür. Seneye 750.000,00₺ bile olur, kim bilir?

Sizler böyle kampanyalara katılır mısınız? ReHiTu'nun bir kampanya kurdu olduğu biliyor muydunuz? Geçmiş Beraat Kandiliniz mübarek olsun. Mutlu ve sağlıklı pazarlar dilerim...


*******

Şimdi tam da bayanlar için bir çekilişten bahsetmek istiyorum sizlere. Lila Kozmetik'in düzenlediği bir çekiliş var, 6 Nisan'a kadar devam ediyor. Lila Kozmetik'in markalarından olan Maxx Deluxe ve Lilafix alışverişleriniz size piyasa değeri 169.675.000,00₺ olan bir adet Mini Cooper 5 Kapı kazandırabilir.

Maxx Deluxe krem boya 60 ml, Lilafix 60 ml saç boyası, Maxx Deluxe krem boya 100 ml, Maxx Deluxe Bleaching Powder 1000 ml ve Lilafix Scalp Bleaching Powder 900ml ürünlerinden alarak çekilişe katılabiliyorsunuz. Maxx Deluxe krem boya 60 ml, Lilafix 60 ml saç boyası, Maxx Deluxe krem boya 100 ml için 1 çekiliş hakkı, Maxx Deluxe Bleaching Powder 1000 ml için 4 çekiliş hakkı, Lilafix Scalp Bleaching Powder 900ml için 8 çekiliş hakkı sahibi oluyorsunuz.


6 Nisan'da sona erecek kampanyanın çekilişi ise bir hafta sonra yani 13 Nisan 2020'de yapılacak. Kazanan talihlilerin isimleri 16 Nisan 2020 tarihli Takvim Gazetesi'nde yer alacakmış.

Ben katılmam bu kampanyaya ancak kadınlar kaçırmasın derim. Lilafix ve Maxx Deluxe ürünlerinin fiyatları nasıldır bilemiyorum ancak ihtiyacınız varsa başka bir marka yerine bu markayı tercih edip kampanya heyecanını yaşayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

16Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Yanıtlar
    1. Kodunuzu buraya yazmayın hanımefendi. Bu arada benim paylaştığım haber geçen senenin haberi imiş. Bu sene de varmış aynı çekiliş. Ben yazıyı güncelleyip paylaşayım en iyisi. :)

      Sil

  2. Olur böyle şeyler😇😇🙃🙃😊🤚

    YanıtlaSil
  3. Ben AVM lerin bu tip kampanya, çekilişlerini hiç kaçırmam 😄 Sonuçta alış veriş yapıyoruz ve karşılığında bir hediye olarak görüyorum, hatta çok pahalı bir hediye 😄 Bugünkü 0 km araç fiyatlarına bakınca başka türlü bu araçlara sahip olmak kolay değil 🙏 Keyifli pazarlar 🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denk geldikçe katılırım Sezgin Bey. Dediğiniz gibi çalışarak alamayacağımız hediyeler olabiliyor. Ya çıkarsa? :)

      Sil
  4. Ben hala Magnum un Porche sinin peşindeyim, hiç kaçırmam:))

    Bu arada 23 Nisan çalışmamızın kayıtlarına başlıyoruz, küçük bey katılmak isterlerse mutlu oluruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garibanın yüzü gülür mü be abi? :) O Porsche bize çıkmaz. :)

      23 Nisan muhabbetini ben unutmuştum. Ufaklık misafirlikte; bugün konuşur size dönüş yaparız. Notumu da alıyorum unutmamak için.

      Sil
    2. Küçük beyle görüştünüz mü Recep Bey:)

      Sil
    3. Notlarım arasında da var ama bir türlü fırsat bulamadım ya. 3 gündür evde değildim zaten. Bugün muhakkak görüşür haber veririm size.

      Sil
  5. Mini cooperi kazanan şimdilerde keyfini çıkartıyordur herhalde..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir önceki senenin kazananı dediğiniz gibi keyfini çıkartıyordur. :)

      Sil
  6. Denizli'de lila kozmetik yok.Promosyonlu ürünü nasıl alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmaya Whatsapp Destek Hattı 0850 450 40 44'den ulaşabilirsiniz.

      Sil
  7. Ne AVM, ne dondurma, ne cips hiç birinden en ufak hediye çıkmadı bana ya :( Boş yok olan kolalardan boş çıktığı olduğu ama :( Sanırım sorun bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş yoktan boş çıkması da çok büyük talihsizlik be kardeşim :(

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!