A101 Türkiye'nin Her İlçesinde

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
12
Merak etmeyin bu bir Boomads içeriği değildir. Herhangi bir reklam da değildir. Reklam kokan hareket değil yani. Önce onu anlatayım da sonradan bozuşmayalım. A101'in reklamlarını A101'de KBS olarak çalışan bir arkadaşım Whatsapp'tan göndermişti. A101, Bozcaada hariç Türkiye'nin tüm ilçelerine hizmet veriyormuş şu anda ve toplamda 9000 adet mağazası varmış. Türkiye'nin her ilçesinde olduklarını duyurdukları yeni reklam serileri de çok güzel olmuş. Buyurun siz de izleyin sonra devam edelim:

Bu yeni reklam serilerinde İzmir Torba, Mersin Mut, Ardahan Çıldır ve Isparta Sütçüler ilçelerinin adları kullanılarak güzel bir iş ortaya çıkarılmış. Aslında memleketim olan Afyon'un Çay ilçesi de yapılabilirdi sanki. Peki sizin aklınıza gelen bir ilçe ismi var mı benzeri bir reklama konu olabilecek. Varsa lütfen yorumlarda paylaşın da birlikte beyin fırtınası yapalım. 
***

A101'de çalışan arkadaşımın ünvanını KBS diye yukarıda yazdım. Siz ne olduğunu tahmin ededururken ben bu konuda yakınlarda gördüğüm bir videoyu da sizlerle paylaşmak istiyorum. LinkedIn'de de takip ettiğim Hülya MUTLU Hanım var. Kendisini Eğitmen, Yönetim Danışmanı, Yönetici Koçu ve Konuşmacı olarak tanımlamış LinkedIn profilinde. Zaman zaman iş hayatına dair güldürücü ve aynı zamanda düşündürücü videolar da çekiyor. Oldukça başarılı bu konuda. Oyunculuk yeteneği yüksek birisi. Onun CEO, CFO, BS, OC gibi iş hayatında kullanılan plaza dilindeki kısaltmalara dâir ironisini izletmek istiyorum sizlere:

Sizin iş ünvanınız nedir kısaltma olarak? Bunu sorunca kendimi düşündüm. GMBS veya SMRR olurdu herhalde benim kısaltmam. Çözün haydi bakalım! İşte size bilmece...

Yorum Gönder

12Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. benim iş ünvanımı, okuldaki öğrenciler belirleyecek inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Valla ben öyle kaldım şimdi ünvanı deyince🤔Yalnız Hülya Mutlu'yu Linkedin de ben de takip ediyor ve onunla ilgili düşüncelerinize katılıyorum. Bu ironiye bayıldım ben de👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LinkedIn'de beni de takip etmenizi istirham ediyorum efendim. Bağlantılarımız çoğalsın. Daha çok kişiye ulaşalım. :) Yorum için teşekkürler...

      Sil
  3. 2. videoya çok güldüm. Aynen, bu yeni pozisyonların adını sadece o pozisyondaki kişi biliyor:) Tam bi anadolu insanı Abuzer bey de iyiydi. A101 ile de benim aklıma ilk anda bi yer gelmedi ama ÇAY çok iyi bence. ZEYTİNLİ var ama sadece zeytin olsa olurdu belki. Yada peynirlerden ezine var mı der, çkale ezine olur vs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pozisyonların adını biliyorlar da açılımını bilmiyorlar sanki. :)

      Zeytinli nerenin ilçesiydi acaba?

      Sil
  4. a101,şok ve bim çok popüler şu sıralar..🙂 videolar eğlenceliydi,elinize sağlık..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo Ertuğrul Bey sizleri görmek ne güzel! Hoş geldiniz. Yorum için teşekkürler...

      Sil
  5. Yani adam haklı demiş arkadaş türkçesi yok mu bunların yaptığı işlerin biz bile sıkıntı yaşıyoruz . Adamların ne iş yaptığı hakkın da çoğu gerçi kendi de bilmiyor ya ne yaptığını bu arada evet a101 her ilçe de varız diyor doğrudur heralde :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!