AVM Kampanyaları Bitmiyordu!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Tüm kampanyaları ayrı ayrı yazmak zor geldiği için artık birkaç tanesini tek bir yazıda toplamak iyi oluyor. Bunları toplarken herhangi bir kategorilendirme yapmıyorum sadece önüme ilk çıkana göre yer veriyorum yazılarımda. Son zamanlarda AVM'lerin kampanyaları revaçta. Her şehirde birden fazla AVM olunca hepsini ayrı ayrı ele almak zaten benim için çok çok zor olacak. Toplu bir şekilde hallediyoruz o yüzden.

Haydi başlayalım yeni kampanyalarımıza göz atmaya:
  • Yeni Yılın Yıldızı Sensin!

Açıkçası adını ilk defa duyduğum Tarsu AVM, Tarsus Mersin'de imiş. Sonundaki "s"yi neden attılar acaba? Neyse işte bu AVM'den 28 Kasım - 28 Şubat tarihleri arasında 100,00₺ ve üzeri alışveriş yaptığınızda çekilişe dâhil oluyorsunuz. Çekiliş sonucunda ise eğer şanslı iseniz Suzuki Swift sizin olabilir. #HayatıYakala
  • Blistex Dudak Bakım Uzmanı Kazandırıyor!

Kampanyalı Blistex ürünlerinden çıkan kodu blistexkazandiriyor.com adresine girdiğinizde çekilişe katılıyorsunuz. Çekiliş sonucunda ise 1 kişiye Huawei P30 Pro 128 GB cep telefonu, 5 kişiye Samsung Galaxy Tablet ve 10 kişiye ise JBL Go2 BT Hoparlör verilecektir. Kampanya 10 Mart 2020'ye kadar devam ediyor. 
  • Yeni Yıl Keyfinizi İkiye Katlayın!

Vadistanbul AVM'den yapacağınız 250,00₺ ve üzeri alışverişlerle çekilişe dâhil olabiliyorsunuz. 29 Kasım'da başlayan kampanya dönemi 16 Şubat'ta sona erecek. Kampanya sonrasında ise BMW X2 SDrive16d - MSport kazanan kişi siz olabilirsiniz. 
  • Kendileri Mini, Heyecanları Maksi Hediyeler Burada!

Esas 41 Burda AVM'nin kampanyasında ise 2 adet Mini Cooper dağıtılıyor. 29 Kasım - 16 Mart 2020 tarihleri arasında aynı gün içerisinde 100,00₺ ve üzeri alışverişlerinizle çekilişe katılabiliyorsunuz. 172.500,00₺ değerindeki bu araçlardan biri sizin olabilir. Katılmayı unutmayın!
  • İzmit'e 2, Çanakkale'ye 1 Mini!

Aynı şirketin Çanakkale'deki AVM'si Esas 17 Burda'da ise minimum 150,00₺ alışveriş şartı var ve verilen hediye araç 1 adet. Kampanya dönemi de kısa. 29 Kasım'da başlayan kampanya 17 Şubat'ta sona eriyor. Kocaeli ile Çanakkale'nin nüfuslarını göz önüne aldığınızda normal bir durum. Bakalım kim olacak bu şanslı kişiler?
  • Kazandıran Alışveriş Tepe Nautilus'ta!

Tepe Nautilus, diğer AVM'ler gibi bir kişiye araç vermektense 15 kişiyi sevindirmeyi tercih etmiş. 27 Kasım - 12 Ocak tarihleri gibi kısa sayılabilecek bir kampanya döneminde tek seferde 150,00₺ ve üzeri alışveriş yaparak çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Çekiliş sonrasında 10 kişiye 10.000,00₺ ve 5 kişiye de 5.000,00₺ yüklü hediye çekleri hediye edilecektir.  Güzel kampanya bence!

Üstteki kampanyalardan sizin en beğendiğiniz hangisi? Hangi kampanyalara katılmayı düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen...

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Blogunuzu zevkle takip ediyorum,emeğinize sağlık.Zaman ayırmak isterseniz sizi de bloguma davet ediyorum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizleri zevkle takip ediyorum. Teşekkürler yorum için...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!