Elenatal ve İpeksaray AVM Kampanyaları

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Sizlerle iki kampanya paylaşmak istiyorum bu yazımda. İlki Elenatal'dan olsun. Elenatal, Bayer'in anne olmayı düşünenler, hamileler ve yeni anneler için ürettiği takviye edici gıdalara ait bir marka. Şu sıralar elenatal.com.tr adresinde bir çekiliş düzenliyorlar. Form üzerine bilgilerini girenler arasında bir çekiliş yapılacak ve bu çekiliş sonucunda belirlenen 100 talihliye sürpriz hediyeler gönderecekmiş Elenatal.


Sürpriz derken aslında sürpriz değilmiş hediyeler. Kampanya koşullarına bakınca gördüm hediyelerin ne olduğunu. Bu tarz yazıları bizim milletimiz okumayı sevmez, geçer gider. Neymiş biliyor musunuz o hediyeler? Kopyalıyorum oradan aşağıya:

Çekiliş sonucunda 34 kişiye Elenatal 2-Kapsül Multivitamin, Mineral ve Omega-3 İçeren Takviye Edici Gıda (birim değeri: 64,40 TL), 66 kişiye Elenatal Anı Defteri (birim değeri: 10,00 TL) hediye edilecektir.

Katılmaya değer mi değmez mi siz kendiniz karar verirsiniz artık. Çekilişin sonucu 8 Ocak'ta aynı websitesinde açıklanacakmış.

Ben geçiyorum Kayseri'deki İpeksaray AVM'ye. İpeksaray AVM, yine Kayseri firması olan Gülpar Motorlu Araçlar katkılarıyla bir kampanya düzenlemiş. Her 75,00₺'lik alışverişte kazanacağınız çekiliş hakkı ile kampanya sonunda Dacia Sandero Stepway sizin olabilir. Kampanya tarihleri 27 Aralık - 14 Haziran olarak belirlenmiş. Kayseri'dekiler katılabilir bu kampanyaya da.


Sizler de gözünüze çarpan kampanyaları lütfen bizimle paylaşın ki burada yayımlayalım! 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Vay Kayseri İpeksaray avm nin çekiliş kampanyasından haberim olmamıştı

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!