Bu Diyânet'in Amacı Ne?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Eğer bu konularla iştigal ediyorsanız muhakkak duymuşsunuzdur mevzuyu. Diyanet İşleri Başkanlığı ile İran arasında "dînî işbirliği" adı altında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma ile İran, topla tüfekle yapamadığını bizim Diyânet'in eliyle yapacak ve ülkemizde fıkıh dersleri verecek. İran'ın verdiği din dersleri nasıl olur? Tabii ki Ehl-i Sünnet ve'l Cemaat mezhebimizi, sahabe-i kirâm efendilerimizi kötülemekle olur.

Efendiler! Şunu bilin ki artık bu ülkede devlet eliyle büyük bir Ehl-i Sünnet düşmanlığı sürdürülüyor. Maalesef devlet bilerek ve isteyerek bunu yapıyor. Hem de kimilerince mânevî değerlerimize saygı gösterdiği iddia edilen, dindar olduğu söylenen iktidar yapıyor bunları. Ehl-i Sünnet'i savunanlara her türlü zorluğu çıkartıyorlar. Kur'ân Kursları'nı yıkıyorlar. Karşılığında ise 40 yıldır kapalı olan sinagogları, asırlardır kaderine terk edilmiş kiliseleri onarıyorlar ve hatta buraların elektrik paralarını bile ödüyorlar.

Diyânet'in son yıllardaki saçmalıkları herkesçe mâlum. Din kitaplarında mezhepler 5'e çıkarıldı ama Diyânet'ten ses çıkmadı. Çünkü kendisi de böyle istiyordu. Diyânet'in başındaki adamın tüm kitapları bile Hristiyan övücülüğü ile dolu iken farklı bir hareket beklemek de saçma zaten öyle değil mi? Camiler ruhsuz, imamlar özensiz, hutbeler havada kalıyor. Diyânet maalesef insanları hayra davet etmiyor tam tersine Ehl-i Sünnet yollarını tıkıyor.

Diyânet'in son icraatı ise İran ile işbirliği sözleşmesi. Gelen tepkiler üzerine yok öyle bir şey deseler de İranlı haber kaynakları bu anlaşmayı doğruladı ve 18 maddeden oluştuğunu bile yazdı. İranlı Şiiler gelip bizim ülkemizde zaten bozuk olan İlâhiyat Fakülteleri'nde eğitimler vererek genç dimağları zehirleyecek. Selçuklu ve Osmanlı'nın izin vermediğine Diyânet çanak tuttu. Dedim ya bu Diyânet'in İslâm'ı çökertmek için yaptığı son hamleydi ancak önceleri de vardı. Yine aynı konu ile alâkalı olarak Ashâb-ı Kirâm'a söven, lanetler okuyan, Peygamber Efendimize hakaretler eden İranlı Zeynelâbidin Rahnumâ'nın kitabını da Diyanet Vakfı Yayınları basmış zamanında. Kasım 2018'de toplattık demişler ama ne fayda!


Dedim ya Diyânet artık dinimizi temsil etmiyor. Tam tersine dinimizin aleyhinde ne kadar hamle varsa orada DİB hemen bitiyor. Arkadaşlar her konuda artık aklınızı başınıza devşirin! Hiçbir şey göründüğü gibi değil! Gördüğünüz doğruları da at gözlüklerinizi çıkararak menfaatlerinizi de bir kenara bırakarak tekrar yorumlayın isterseniz! Müslüman uyanık olmalı! Düşmanlar kendi kılıklarına bürünseler bile onları tanımalı! Onların göstermelik iyi hareketlerine aldanmamalı! Benden uyarması!

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Harika yazı Recep hocam. Yerinde olmuş. Gediğine koymuşsun. Teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyup yorumladığınız için ben teşekkür ederim efendim.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!