Filenin Sultanları, Kalbimizin Sultanları Oldu!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Herkes yazdı ben yine geç kaldım. Maçtan da açıkçası hiç haberim olmadı da dün son sette rastgele gördüm. Futbol ülkesiyiz bunu herkes kabul eder. Basketbol ve voleybol, futbol kadar ilgi görmüyor ancak futboldaki dönen dolaplar son zamanlarda insanların ilgisini basketbol ve voleybola da yönlendirmesine sebep oldu bence. 12 Dev Adam ve Filenin Sultanları tanımları da herkes tarafından kabul görünce takım maçlarına olmasa bile millî maçlara oldukça fazla ilgi gösterilmeye başlandı son yıllarda. Yine de bir millî futbol takımı kadar konuşulmuyorlar maalesef.


Filenin Sultanları, dün akşamki maçta rakibi Almanya'3-0 üstünlükle yendi ve Tokyo'ya olimpiyatlara gitmeye hak kazandı. Tüm yurtta sevinçle karşılandı ve herkes "As Bayrakları As!" nidalarıyla yeri göğü inletti.

Tarihinde ikinci kez olimpiyat vizesi olan milli voleybol takımımızın bu başarısı gerçekten yadsınamaz. Umarım Tokyo'da da çok iyi oyunlar çıkarırlar ve bize "Her yerde Türk var!" deme şansı verirler. O günler de gelecektir bence.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Filenin Sultanları sizce olimpiyatlarda iyi sonuçlar alır mı? Voleybolla ilgileniyor musunuz?

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Voleybolla çok ilgim olmasa da milli maçları kaçırmamaya çalışıyorum. Gerçekten çok gurur duydum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, Türküm diyen herkesi gururlandırdı bu başarı...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!