Huzurlarınızda Ticarret.com!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
55
Mîlâdî yeni yılın ilk yazısına başladım. Besmelemi çektim tabii ki öncesinde. 2020 yılı umarım iyi geçer tüm insanlık için ancak başlangıcı hiç de öyle görünmedi maalesef. Neyse konumuzdan sapmayalım. Sizlere yeni e-ticaret girişimimden bahsedeceğim. İsmini Ticarret.com koydum. İki "r"li bir alanadı tercih ettim çünkü tek "r"lisi çoktan alınmıştı. İkinci "r" aslında güzel oldu çünkü kendisi "Registered Mark"ın "r"si olarak orada. Tescilli marka yani. :) Ticar®et.com - Ticaretin Tescilli Adresi sloganıyla e-ticaret hayatına başladı.


Logomuzu da sloganımıza uygun bir şekilde tasarlattık. İkinci "r"yi Recep'in "r"si olarak da düşünebilirsiniz sıkıntı yok. :)

Peki ben Ticarret.com'u nasıl kurdum, nasıl yöneteceğim? Biraz da bunlardan bahsedeyim öyle değil mi? Ticarret.com'un altyapısı tamamen Tekkart isimli bir sisteme ait. Tekkart ise Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark'ında bulunan bir bilişim girişimcisi sistemi. Tekkart'ın girişimcilere sunduğu bir sürü farklı kazanç modülleri var, onlardan bir tanesi de MağazanOlsun.com modülü. Daha önceden belki hatırlarsınız İncir.com ve OnlineMağaza.com gibi sistemler vardı. Burada da bir e-ticaret mağazası açardın ve sitene trafik çekmekten başka hiçbir şey yapamazdın. Kendi sitende tasarım değişikliği bile yapamazdın. O yüzden de birbirinin benzeri binlerce site vardı piyasada. Bu dezavantajlara rağmen özellikle İncir.com iyi yatırımlar da melek yatırımcılar tarafından ancak süreci iyi yönetemedikleri için batıp gittiler. Bu bahsettiğim sistemlerle MağazanOlsun.com'un benzer noktaları var ancak çok çok farklı öne çıkan sağlam özellikleri de var.

Ticarret.com üzerinden ben size sistemi açıklayayım. Ticarret.com'da gördüğünüz ürünlerin her biri hâli hazırda vergi levhası olan ticaretle iştigal eden fiziksel işletmelere ait ürünler. Bu ürünler Tekkart altyapısı ile MağazanOlsun.com modülündeki tüm e-ticaret sitelerinde görünüyor. Siz bu sitelerden alışveriş yaptığınızda direkt o ürünü sisteme koyan işletmeye veya kişiye mesaj gidiyor. O da ürünü hazırlayıp kargoya veriyor. Müşteri ürün eline geçince bahsedilen gibiyse onaylıyor. Peki ben burada ne kazanıyorum? Alışveriş benim sitem üzerinden yapıldığı için ürününe göre çeşitli oranlarda komisyon alıyorum. Peki n11, gittigidiyor gibi sistemler varken insanlar neden bu sisteme ürün eklesinler dediğinizi duyar gibiyim. Burada komisyon oranları çok çok düşük. Böylelikle kârınızı n11 ve diğerleri ile paylaşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Ticarret.com gibi MağazanOlsun sistemindeki tüm e-ticaret mağazaları istediğiniz gibi özelleştirilebiliyor. Kendi tasarımınızı kendiniz yapabiliyorsunuz. Henüz yeni bir sistem ilerleyen zamanlarda daha fazla seçenek olacağını biliyorum. Seçenekten kastım hem mağaza düzenleme konusunda, hem kazançlar konusunda hem de e-ticaret tarafındaki ürünlerin çeşitliliği konusunda artışlar olacak.

Ayrıca sadece ürün satışı değil fırsat satışı da yapılıyor bu platformda. Fırsattan kastım bir mekanınız vardır restoran, cafe, otel vb. ve şehir fırsatları adı da verilen indirimlerden yararlandırmak istiyorsunuzdur. O tarz fırsatları da Ticarret.com'da bulabilirsiniz. İşletmeler için bu tarz fırsatları Tekkart sitelerinde yayımlatmak zaten ücretsiz. O yüzden her işletme dilediği kadar fırsat yayımlayabilir bu sistemde.

Eğer siz de benim gibi bir e-ticaret mağazası açmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz. Siz değerli okurlarımdan bir ricam olacaktı. Eğer benim için kısa bir vaktinizi ayırıp Ticarret.com'a kayıt olabilirseniz çok sevinirim. Bunun için şuraya tıklayıp kayıt olma sayfasına gidebilirsiniz. Ticarret.com'un standart tasarımını ben değiştirdim ve vakit buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Göz atarken bunu bilmenizi isterim.

Ayrıca Ticarret.com'u sosyal medyadan da takip edip eşe dosta duyurursanız çok sevinirim. Sosyal medya adreslerimiz:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube


Tags:

Yorum Gönder

55Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Hayırlı olsun.Başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun abi :) Yalnız benim gibi R'leri söyliyemeyenleri hiç düşünmemişsin. Şimdi buradan bir şey alsam birisi nereden aldın dese ne diyeceğim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada abi bu konu hakkında biraz daha detay verebilirsen iyi olur. Mesela domain ve hosting masrafı dışında bir masrafımız oluyor mu? tekkart için bir ücret ödüyor muyuz? Tabii ki kazancını ben sormam sen de söylemezsin ama en azından karlı bir iş oluyor mu bu gibi konulara da değinirsen iyi olur :) Sana rakip çıkmaya karar verdim bir anda :P

      Sil
    2. Ali seni, kendi annen baban düşünmemiş ben ne yapayım kardeşim. :) Şaka bir yana o hiç aklıma gelmedi ya la! :) Beyaz'a reklamımı yaptıracağım dur sen güzel fikir aklıma getirdin. :)

      Böyle rakiplere her dâim ihtiyacımız var Ali. Ben sisteme daha yeni dâhil oldum ancak kazananları görüyorum sistemde. Hatta şu sırıtıp kaçan Mustafa arkadaşımız onlardan biri. Sen ilk olarak benim siteme kayıt ol kardeşim. Üye olmayana bilgi yok. :)

      Şaka bir yana kayıt olursan çok sevinirim. Bu sisteme tek sefere mahsus olmak üzere 1.500,00₺ ödeyerek giriyorsun ve bir de kendin herhangi bir sağlayıcıdan alan adı alıyorsun. Sonrasında sana verilen sayfadan tüm düzenlemeleri sağlayabiliyorsun. Tekkart'ın offline hizmetlerinden de yararlanabiliyorsun sisteme dâhil olduğunda. Sisteme dâhil olmayı düşündüğünde lütfen benim referans kodum üzerinden ilerle kardeşim. Aklına takılanları sosyal medya hesaplarından veya numaram varsa numaram üzerinden sorabilirsin.

      Sil
    3. Harbi düşünmemişler abi olabilecek her türlü harf soyadımda gizli :D Sınavlarda filan y hocalar kodlamam için 5dk ekstra zaman tanıyor bana :) :D

      Tabii ki sitene üye oldum abi hemen daha yazıyı yazarken üyeliğimi yaptım :) İnşallah senin için hayırlısı olur :) İleride bir gün bende gerçekten başlarsam hep aklımdasın zaten direk sana yazar, senin referansın ile sisteme dahil olurum zaten. :)

      Sil
    4. Tamamdır. Bugün aslında Ankara'da bir otelde tanıtım toplantısı vardı ama günler öncesinden dolmuştu kontenjan. Bir daha olursa senin kaydını alırız oraya. Gider dinlersin.

      Sil
    5. Tamam abi :) Teşekkür ederim ilgin için.

      Sil
  3. Hayırlı olsun.Bol kazançlı olsun👍

    YanıtlaSil
  4. Hakkınızda hayırlısı, bol kazançlı olsun dilerim. :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Balık gibi yüzsün, arı gibi soksun, kelebek gibi uçsun. Amin. :)

      Sil
  7. Hayırlı olsun abi, az önce inceledim. Dijital pazarlama gerçekten ilgi duyduğum bir alan. Allah muvaffak etsin, selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin kardeşim, teşekkür ediyorum. Seni buralarda görmek ne güzel!

      Sil
  8. Hayırlı olsun. Umarım başarı ile sürer. Niyeti iyi olan insanlara Allah her daim yardım eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Rabbimizin inayetiyle sürer inşallah. Teşekkür ederim...

      Sil
  9. Hayırlı uğurlu olsun,bol kazançlı günler dilerim..🙂

    YanıtlaSil
  10. hayırlı uğurlu olsun inşallah

    YanıtlaSil
  11. Biri sizi durdursun mu desem hayırlı mı olsa desem ki bilemedim bize domain bırakmayacaksınız yakında :) Umarım başarılı olsursunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duâ et abi duâ. :) Nazar değdirme başlayamadan lütfen. :)

      Sil
    2. Allah yolunu izini açık etsin çok para kazan kurtar bizi bu hayattan :)

      Sil
    3. Amiinnn inşallah. Ağzından bal damlıyor. :)

      Sil
  12. Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Yolunuz açık olsun inşallah

    YanıtlaSil
  13. Yeni yıla yenilenerek girmişsin tebrik ederim. Site adı akılda kalıcı ve logo çok orijinal. Farklı bir alan, inşallah her şey dilediğin gibi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Duo. İnşaAllah muvaffak olurum. Logoyu ben de sevdim.

      Sil
  14. Hayırlı olsun, yeni yıl yeni başlangıç... Başarılar, bol kazançlar.

    YanıtlaSil
  15. gözükmüyon artık bloglardaaaa :)

    YanıtlaSil
  16. geriye bakış 2019 yazımda kitaplar dergiler filmler diziler :)

    YanıtlaSil
  17. Baktın blog işinde para yok ticarete atilim dedin dimi hocam. Aslında sistem incir gibi, bana bu sistemler biraz titan zincirini anlatıyor hocam. İlk başta ücret alması, üye getirdikçe kazanması falan. Neyse hayırlı uğurlu olsun hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog işinden hiçbir zaman para kazanma derdim olmadı.

      Bu sistemler evet yapı itibariyle benzettiğin sisteme benzer ancak aradaki farklılıkları iyi anlamak lâzım. Bizim ülkemizdeki kendini bilmez üçkağıtçılar yüzünden MLM sistemi maalesef kötü etkilenmiştir ancak esâsında mantıklı ve güzel bir sistemdir.

      Sil
  18. Hayırlı olsun abi. Bol kazançlar 😀 Rehitu koysaydın abi ismi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yerde ReHiTu olmasın ya. :) Aslında dukkan.rehitu.com koymak istedim ama sistem alt alanadı kabul etmiyormuş. :)

      Sil
  19. Hayırlı olsun, yolunuz açık kazancınız bol olsun.

    YanıtlaSil
  20. Hocam başarılar dilerim çok zor bir sektör e-ticaret insaallah başarıli olursunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım fazla bir yatırımla girmediğimiz için bir şekilde üstesinden gelirim diye ümit ediyorum. Hakkımızda hayırlısı.

      Sil
  21. bıraktın mı blogu yaaaa hiç yoksun artık bloglarda. unutma blogunuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hayır bırakmadım. Yavru bloglarda güncellediklerim oldu ancak iş değişikliğinden falan çok fazla fırsat bulamadım bir dönem. Yorumlar konusunda da zayıfım bu aralar...

      İlgin için teşekkürler...

      Sil
  22. Ticaret kelimesini umut veren bir kelime oldu hele ki sizinki Ticarret :) hayırlı olsun. Blog dışında böylesi bir e-ticaret sitesine vakit ayırmanız müthiş olmuş, onlarca yavru blog da cabası gerçekten kolay gelsin. Bende en kısa sürede ticarrret.com u inceleyip alışveriş yapmak isterim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası tam manasıyla ilgilenemiyorum Erhan Bey ancak dün akşamki e-ticaret seminerinden sonra daha çok ilgilenmem gerektiğini anladım. Sizlerle de paylaşmak isterim bu iş fikrini. Düşünürseniz lütfen görüşelim.

      Sil
    2. Çok iyi araştırmış ve uyguluyorsunuz geniş bir zamanda mutlaka danışacağım size. Özellikle tek kart sistemi çok iyimiş bu sistemden haberim yoktu teşekkürler.

      Sil
    3. Muhakkak görüşelim Erhan Bey. Birbirimize faydamız dokunur diye düşünüyorum.

      Sil
  23. Slogogan güzel olmuş, başarılar :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!