8 Şubat'ta Ördekli'deyiz!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Bilhassa kış günlerinde "Acaba hafta sonu ne yapsak?" soruları aklınızı meşgul etmeye başlıyor özellikle cuma günü öyle değil mi? Sizlere 8 Şubat'ta Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliklerden bahsetmek istiyorum. Bunlar eğlence dolu etkinliklerden ziyâde sizleri geliştirecek etkinlikler. Ördekli'de de zaten bu tarz etkinlikler oluyor her dâim.

Saat sırasıyla gidecek olursak ilk etkinliğimiz Silva Network'ün Tanışma ve Motivasyon Buluşması adını verdiği ve herkese açık olan toplantısı.


Silva Network ile ben de 3 hafta önce tanıştım. Eşimin daha kolay cam silebilmesi için ürün araştırırken Silva'nın mop sistemini gördüm ve alım yaptım. Alım yapmışken de üye olarak alım yaptım. Birkaç bir şeyler daha da aldım ki yanında ücretsiz ürünler de geldi. Bu tarz hediye ürünleri severim sonuçta Kampanya Kurdu diye boşuna dememişler bana. :) Açıkçası eşimle birlikte katılmak istiyorum bu toplantıya. Silva'yı gerçek anlamda öğrenip bir iş modeli olarak tercih edilip edilemeyeceğini de böylece görmüş olurum diye düşünüyorum. Eğer sizler de network marketing sisteminin yeni oyuncularından olan Silva Network hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız 8 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 11:00'de Ördekli Kültür Merkezi'nde bulunabilirsiniz. Davetlimizsiniz. :)

Diğer bir etkinlik ise ucundan azıcık network marketing sistemiyle bağlantısı olan ancak daha fazla modüle de sahip olan Tekkart'ın MağazanOlsun sistemiyle ilgili bilgilendirmesi yapılacak. 


E-Ticaret ve girişimcilik konuları ile ilgileniyorsanız bu semineri kaçırmayın derim. Bu seminerde herkese hitap eden bir taraf var. İster işletme sahibi olun firmanızı e-ticarete taşıyın; isterseniz de bir işletmeye veya ürüne sahip olmadan e-ticaretten para kazanın. Mesela ben şu an bu güzel sistemin içindeyim. Benim herhangi bir işletmem veya ürünlerim yok ancak Tekkart sistemine girilmiş tüm ürünleri ben kendime ait olan ticarret.com websitem üzerinden yayımlayıp satışına vesile olabiliyorum. Satışına her vesile olduğum üründen de para kazanıyorum. Websitemde fark ettiyseniz tüm güvenlik sistemleri, sanal pos vs. etkin ve bunların hiçbiri ile de ben uğraşmadım. Yani bir sanal pazar yeri gibi düşünebilirsiniz. Henüz geliştirilme aşamasında bu sistem ve yavaş yavaş daha iyiye doğru gidiyor. Tasarımını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Eskiden İncir.com vardı; onlar süreci yönetemedi ve batıp gittiler çok fazla yatırım almalarına rağmen. Tekkart şu anda Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark'ında devlet destekli olarak faaliyet gösteriyor. Bir gelip dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. 

E-ticaret ve girişimcilikle ilgilenenleri 8 Şubat'ta saat 20:00-22:00 arasında Ördekli Kültür Merkezi'nde Osmanlı Çayı içmeye bekliyoruz. 
Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Özellikle Tekkart Magazanolsun.com modülünü dinlemeye ve e-ticarette www.firsatbursa.com markamla daha fazla nasıl büyür ve kazanırımı öğrenmeye gelmek istiyorum.

    Değişime direnene ekmek yok, Değişimi yakalayana pasta çok.

    Herkes için e-ticaret; Tekkart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 Şubat'ta görüşmek dileğiyle sevgili dostum!

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!