Cezaevinden Kim Çıktı, Kim Çıkmadı?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
16
Eski çalıştığım şirkette edindiğim çok sağlam 5-6 dostum var. Onlardan bir tanesi "Adanalıyık, Allah'ın adamıyık" sözünün hakkını veren Ozan Ağabey. Bir WhatsApp grubumuz da var ve sürekli konuşuyoruz. Şu infaz yasası çıktığından beri Ozan Ağabey benim araştıran biri olduğumu bildiği için aklına geldikçe "Şu çıktı mı, bu çıktı mı cezaevinden?" diye sormaya başladı. Ben de WhatsApp sohbet geçmişimizi taradım ve tüm sorduklarını bir kenara yazıp tek tek araştırmaya başladım. Hazırsanız başlıyoruz şimdi:

  • Adnan OKTAR ve Kedicikleri
Adnan OKTAR'ın kediciklerinin çoğu zaten salınmıştı ve ev hapsinde tutuluyorlardı. Adnan OKTAR'ın kendisi ise hâlâ cezaevinde ve bu infaz yasasından yararlanamayanlardan. Şu an ne hâlde olduğunu bilmiyorum ancak çıkarsa eğer eskisi gibi güçlü olabileceğini de sanmıyorum.
  • Tosuncuk
Tosuncuk eğer yakalansaydı bu infaz düzenlemesinden yararlanacaktı ancak Tosuncuk lakaplı Mehmet AYDIN hatırladığım kadarıyla en son Güney Amerika ülkelerinden birindeydi. Adam Çiftlik Bank kurdu herkesi dolandırdı ya la o babyface'iyle :) Helal olsun demek geliyor bazen içimden. :) (Ha şunu da eklemek gerekiyor. İnfaz düzenlemesinden yararlanıyor ancak hemen çıkamıyor Tosuncuk içeriden.) Zaten adamın da yakalanacağı yok ki bu gidişle.


  • Emrah SERBES
Trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne sebep olan Yazar Emrah SERBES de infaz yasasından yararlanıp özgürlüğüne kavuşanlardan.
  • Jet Fadıl
Bizim dönemimizin gördüğü en sağlam dolandırıcılardan olan Jet Fadıl'ı da sordu Ozan Ağabey. Jet Fadıl bildiğim kadarıyla cezaevinde değildi ve araştırdığım kadarıyla doğru biliyormuşum. Jet Fadıl zaten mahpus olmadığı için bu infaz yasasından yararlanmaya ihtiyacı olmayan bir dolandırıcı. Son cümleyi özellikle kurdum. Adamın içeride olmamış olması dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • Cem UZAN
Cem UZAN da Ozan Ağabey'in aklına gelen isimlerden bir tanesi idi ama zaten Cem UZAN Türkiye'de hapiste değil ki. O da Tosuncuk gibi kaçak ve Fransa'da yaşıyor yıllardır. Gelse ve cezası onansa bu infaz yasasından yararlanıp indirim alır mı onu bilemiyorum.
  • Taksim Canavarı
Ozan Ağabey, "Taksim Canavarı çıktı mı içeriden?" diye sordu. Bilmediğimden "Kim ki o?" falan dedim. "Meşhur çivici seri katil" dedi. Google Amcama hem Taksim Canavarı olarak sordum hem de Meşhur Çivici Seri Katil olarak sordum ve ikisi arasında bir bağ bulamadım. "Taksim Canavarı" zaten çıkmıyor. Çivici seri katil ise Manisa Deli Hastanesi'nde tedavi görüyormuş. Adı Süleyman AKTAŞ olan bu seri katil tutuklu ancak tedavisi hastanede devam ediyor. Buna infaz falan işlemez Ozan Ağabey. Taksim Canavarı'nı salladın mı kafadan yoksa? Yeme beni... :)
  • Nuriş Kardeşler
Ben bu adamları tanımıyordum açıkçası ve bu yazıyı yazarken öğrendim. Nuri ERGİN ve Vedat ERGİN kardeşlerin lakabı mafya dünyasında Nuriş Kardeşler imiş. Benim bile adını duyduğum Karagümrük Çetesi'nin liderleriymiş bu adamlar. Henüz tahliye edilmemişler ancak özellikle Vedat ERGİN'in tahliye edileceğine dâir bir söylenti varmış. Tüm mafya liderleri dışarıya çıktı sanırım. Bakalım bundan sonra neler olacak ülkede. 

Ozan Ağabey'in sorduğu adamlar yukarıdakiler. Hepsine tek bir yazıda cevap vermiş oldum. Muhtemelen Ozan Ağabey bunların cevaplarını zaten biliyordu ama benim için de bir blog yazısı çıkmış oldu. Bana sorarsanız ben infaz yasasına karşıyım. İşte izledik haberlerde adamın teki çıkar çıkmaz 9 yaşındaki çocuğunu öldürdü. Covid-19 gündeminden dolayı çok duyulmadı ama maalesef 23 Nisan gibi bir günde bile maalesef bunları konuşuyoruz. Umarım şu çivisi çıkmış olan dünya kötülerden temizlenir bu virüs dolayısıyla. Sağlıcakla kalınız...


Yorum Gönder

16Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu bahsettiğiniz olay muhtemelen İstanbul'da olmuştur. İstanbul'a gidip de dolandırılmayan adam yoktur herhalde. Biz de Anadolu'dan İstanbul'a üniversite okumaya gittiğimiz ilk günlerde Eminönü'nde dolandırılmıştık. :)

    YanıtlaSil
  2. Sondaki atasözü güzeldi. Ramazân-ı Şerîfiniz mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  3. Jet Fadıl dönemin saflarını iyi yemişti :D Ama hala yenileri ve ve paraları yemeye devam ediyorlar. Kimse akıllanmadı sanırsam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her dönemde saflar ve para hırsı dolu olanlar muhakkak olacaktır Gizem Hanım.

      Sil
  4. Son üç ismi hiç duymadım veya hatırlayamadım. Mehmet Aydın'a arada benim de tebrik edesim gelir. Jet Fadıl gibi insanları dolandıran onlarca kişi var umarım böyle kişilere denk gelmeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim herkesi iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın diye duâ etmek lâzım.

      Sil
  5. Abi bence harika bir yazı konusu olmuş. Bu yazıya Google’dan çok ziyaretçi gelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsa şimdiye kadar olurdu; herhangi bir kıpırdama yok henüz. Hayırlısı artık. :)

      Sil
  6. Hepimiz katiller çıkmasın diyoruz ama dolandırıcıya gelince yaani falan deyip bi duraklıyoruz neden çünkü dolandırıcılar zehri damardan verdiği için farkedemiyoruz halbuki o da çok büyük suç bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki büyük bir suç. Af hiç olmayacak aslında ama işte bizim dememizle de olmuyor ki be Duo.

      Sil
  7. Genel ekseriyetle dolandırıcılar yararlanamamış. Tosuncukla Cem Uzan favorim. :)
    Başlık için bir dönemin çokça kullanılan Cem Uzana Hapis Şoku manşeti kullanılsaydı güzel ironi olurmuş. :)

    YanıtlaSil
  8. jet fadıla kananlar çok iyi yürekli mi acaba :) zira aynı ülke de hep bir farklı bir proje ile medyanın önünde milleti soymak bilemiyorum bizim halkımız çok iyi yürekli :) Nuriş kardeşlerde 15 sene önce hatta şimdi bile adını çok duyurmuş psikopat kardeşler karagümrük çetesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Çok iyi yürekli" herhalde RTÜK engeline takılmamak için bulduğunuz en hafif tanım. :)

      "Nuriş" nedir ya? Yakışmamış mafya babasına. :)

      Sil
  9. Tosuncuğun arkasından neden gidildi bunu anlamış değilim tipide salağa benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz organizasyonlarda işin başındaki adamı bilemezsiniz zaten de ilk çekirdek kadroyu iyi fişlemiş bu tosuncuk...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!