Vantilatör, Telegram Bilgi Yarışmaları, Havadan Sudan...

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
12

Bir baktım takvime 31 Ağustos. Sonra döndüm baktım bloga "Koskoca 31 günlük Ağustos'ta kaç yazı yayımlamışım?" diye meğer sadece 2 tane imiş. Yazıyla iki! "Hiç yakışıyor mu bu bana?" dedim "Hemen bir şeyler karalamalıyım." Aslında aklımda birkaç konu vardı. Hiçbiri de tam bir yazıyı dolduracak hacimde olmadığı için hepsini bir yazıda toplamaya karar verdim. 

Bir Vantilatör Meselesi

Hatırlarsanız şu yazımda son ütü masamı nasıl aldığımı yazmıştım. Şimdi de vantilatöre ihtiyacım var ve yine sosyal medyada sordum arkadaşlarıma ancak beklediğim ilgiyi göremedim. Birkaç öneri geldi ancak bu sefer siz değerli blog takipçilerine de sormak istedim açıkçası. Şöyle sessiz çalışan, uzaktan kumandalı bir vantilatör arıyoruz. Önerilerinizi bekleriz. 

Vantilatör Tavsiyesi

 

Arkadaşımın birisi LG tavan vantilatörünü önermiş. Fiyatına baktım 2.500,00₺ civarında. "Onu alacağıma klima alırım." dedim içimden ancak ben klima da alamam ki. Klima alsam evde sürekli kavga çıkar. Eşim klimadan çok çabuk rahatsız olan birisi. Ben ise sonuna kadar kökleyenlerdenim. O yüzden klima iyi bir seçim olmazdı bizim için. Önerilerinizde marka ve model belirtirseniz çok sevinirim. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olsun tek kriterimizdir. Marka takıntımız yoktur. :)

Telegram'daki Bilgi Yarışmaları

Telegram benim en sevdiğim mecralardan biri hâline geldi açıkçası. Neden sevmeyeyim ki? Bugüne kadar ne Whatsapp ne de diğerleri bana €100,00 vermedi ama Telegram verdi. Telegram'ın bilgi yarışmaları, anketler, sınavlar düzenleyebileceğiniz QuizBot adında bir botu var. Bu botu kullanarak hazırlanmış eğitim içerikli testler ile ilgili bir yarışma düzenlediler ve ben bu yarışmanın ilk etabında €100,00 kazandım. Sanırım bugün yarın hesabıma yüklenir. Ödül kazandığım yarışmayı görüntülemek isterseniz buraya tıklayınız.

Ben de kazandığım bu parayı yine Telegram'daki Bilgi | Yarışma | Anket grubum üzerinden arkadaşlarla paylaşmak adına her akşam 21.45'te online bilgi yarışması düzenliyorum. İlk ayın birincisine camlicakitap.com üzerinden 75,00₺'lik alışveriş yapabilmesine imkan tanıyacağım. Sizler de bu yarışmalara katılmak ve yeni şeyler öğrenmek isterseniz lütfen bize katılınız.

Telegram Bilgi Yarışması

 

Telegram'da her akşam benim gibi yarışmalar düzenleyen farklı gruplar da var. Onları da şuraya bırakayım şöylece:

 Havadan Sudan...

Şu sıralar her yerde ülkenin ekonomik durumu hakkında diyaloglara denk geliyorum. Kimisi 2023'ü dört gözle beklerken kimisi tamamen "Battık, bittik!" diyenlerden. Kimisi asgarî ücreti yıllara göre altın fiyatlarıyla kıyaslarken, kimisi de benzin ve diğer yabancı para birimleri ile kıyaslıyor. Herkes kendi çapında haklı gibi ama ben bir vatandaş olarak anlık olarak bana ne faydası, ne zararı var ona bakıyorum. İleriye bakarak yaşamak istemiyorum. Geçmişe baktığımda ise ilerinin çok da aydınlık olmadığına karar kılıyorum. Hakkımızda hayırlısı. Her işte vardır bir hayır. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın yeter ki. Tek duâmız bu.

Konudan konuya atladık ancak lütfen unutulmasın; bu yazının iki adet yazılma amacı var: 

  1. Vantilatör tavsiyesi almak
  2. Telegram'daki Bilgi | Yarışma | Anket grubuma arkadaş toplamak.
Sevgiyle kalınız. :)
Tags:

Yorum Gönder

12Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Eğlenceli bir içerik olmuş ekonomik bir vantilatör bulursun inşallah

    YanıtlaSil
  2. Valla bende ufonun var su buharlı fena değil hemde zaman ayarlı uyurken 2 saate ayarlayıp yatıyorsun. Gece hava serinleyince kapanıyor filan ama diğerleri hakkında pek bilgim yok umarım aradığını bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun kardeş markası Alf'ten bir ürün aldık artık biz de abi.

      Sil
  3. Telegram testlerine akalım hemen o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun sâyesinde haberdâr oldum ki Telegram grubumun linki eski olarak kalmış burada. Hemen yeniledim.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!