Gelen Zamlar, Geçilemeyen Yollar, Verilmeyen Yakıtlar

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
Zamlara yetişebilmek mümkün değil. Dolar ve Euro'nun artışına yetişebilmek mümkün değil! Her geçen gün zorlaşıyor bu memlekette yaşamak. 

Bugün yine benzine 0,52₺, LPG'ye ise 0,45₺ zam geldi. Bu haberi duyan herkes gibi arkadaşım Onur da benzin istasyonuna gitmiş ancak şirket aracına taşıt tanıma ile yakıt vermemişler. Bu aslında büyük bir suç! Arkadaşım şikayet edecek istasyonu. Adamların yaptığı hesap yakıtı direkt paraya çevirmek. Bu tarz köylü kurnazlarını ilân etmek lâzım esasında ki normal zamanda da kimse gidip oradan alışveriş yapmasın. 


"Vatandaşlarımız Çok Zekidir!"

"Şu yolların güzelliğine bakın arkadaşlar!" diyen AKPli vekil AYDEMİR, bu sefer de "Vatandaşlarımız çok zekidir. Cebinde parası yoksa eski yolu kullanır." demiş. Bu adamın yollarla alıp veremediği ne acaba? Niye sürekli yollarla ilgili bir şeyler söylüyor? 

Vatandaşlarımız çok zekidir evet ama bunu bu şekilde söylemek de aslında vatandaşı aptal yerine koymaktır. Bu söylenecek söz mü ya hu! Ağam bizimle eğleniir!

Yazık günah! Ne hâle geldik biz?

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz bundan sonraki yeni yazılarımı kaçırmamak için buraya tıklayarak abone olabilirsiniz.
Tags:

Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Ülkenin bu durumuna neler denebilir gerçekten bilemiyorum artık. Bir de bu yetkililerin umursamazca konuşmaları insanı çileden çıkarıyor. Durumu iyi olanlar bir şekilde geçinebilirken daha doğrusu geçinmeye çalışırken durumu daha kötü olanlara ne olacak diye düşünen kimse yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık ülkemizde orta direk kalmadı. Kıt kanaat geçinenler ile zenginlik içinde boğulanlar var. Ortası yok. Kıt kanaat geçinenlere çoğu işverenler de dâhil bu arada. Amaç belli:

      Zengin devlet, fakir halk = İkinci Çin

      "Şu yolların güzelliğine bakın arkadaşlar!"

      Sil
  2. akıl fikir tutulmasının yaşandığı bir devirlerden geciyoruz...aktif siyasete girmeyi hiç düşünmeyeyn ben ,parti üyesi olup siyasete girdim..sırf bu yüzden..yeniden refah.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!