Kütahya Yoncalı Es Termal Otel Kendine Çeki Düzen Vermeli

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
16
Açıkçası son zamanlarda oteller hakkında paylaşımlar yapmak hoşuma gidiyor. İşim gereği Güney Marmara'da ve şimdilerde de Batı Karadeniz'de Evliya Çelebi merhum gibi geziyorum. Zaten oradan mütevellit yakın zamanda Instagram'da @seyahatyarasulallah kullanıcı adı ile bir hesap açmıştım ancak tüm yan hesaplarımı kapatınca onu da kapatmıştım. Şimdilerde tüm uzun paylaşımlarımı burada veya forum.rehitu.com adresinde yapıyorum artık. 

Kütahya'da ciddi bir otel problemi var. Adı sanı duyulmuş sadece Hilton Garden Inn var merkezde. Diğerleri ise vasatın altında. Yorumlarına aldanıp gittiğim Kütahya Garden Otel de maalesef çok kötü. Orası ile ilgili foruma yazdığım yazıyı okumak isterseniz buraya tıklayınız

Kütahya'ya yakın mesafedeki Yoncalı'da ise termal oteller mevcut. Benim keşfimle son 4 - 5 bölge ziyaretinde tercih ettiğimiz Es Termal, her geçen gün kaliteden ödün veriyor gibi görünüyor. Aşağıda aldığım notları bulabilirsiniz. Biz daha iyisini bulana kadar en iyisi bu ancak yine de bazı detayları dikkatli bir şekilde ele almalı otel yönetimi. Çünkü bayimizle birlikte son konaklamamızda "Başka otel arayışına geçelim." muhabbeti geçti aramızda.




❌ Çevre düzenlemesi konusunda biraz yavaş kalmışlar. Geçen geldiğimde de arka tarafta tadilatlar yarım bırakılmış halde idi, bu sefer de öyle.
✔️ Resepsiyondaki beyefendi gayet kibar. Hızlı bir şekilde odalarımıza yönlendirdi bizi.
❌ Kaldığım 103 numaralı odada seccade ve tesbih var ancak kıbleyi gösteren bir işaret yoktu.
❌ Taharet çubuğu iyi konumlandırılmamış. Dikkat edilmeli. Benim en gıcık olduğum konulardan birisidir.
❌ Tuvalet kağıtları takılan gereç yamuk duruyor.
❌ 1. kattaki asansör önündeki dezenfektan şişesinin içi boştu.
❌ Kahvaltıdaki sıcak ürünler 8:30'a kadar ancak geldi. 8:00'de veya öncesinde gelenler yararlanamadı yani.
❌ Benim odamda sorun yoktu ancak beraber konakladığımız iş arkadaşımın odasında sadece TRT kanalları varmış. Daha önce geldiğinde de aynısı olmuş.
❌ Çarşamba gecesi konaklama yapmıştık. O gece de canlı müzik varmış. 23:30'a kadar gümbür gümbür müzik geldi odalara.
✔️ Odalar oldukça sıcak. Benim gibi çok sıcak sevmeyenleri bunaltacak kadar hem de.
❌ İnternet bağlantısı da maalesef kötü. Diğer arkadaşlarım da aynı sorunu yaşamış.
✔️ Yeni bir otel olduğu için mobilyalar vs. oldukça yeni ve konforlu. 
✔️ Otel fiyatı da oldukça makul. Kahvaltı dâhil 250,00₺ ödedik.

Dediğim gibi genel olarak konaklama yapılabilecek bir otel ancak kötü internet bağlantısı, eksik kanallı televizyon ve diğer küçük eksiklikler göze çok batmaya başladı. Sürekli farklı kişilerin kullandığı bu mekanlarda haftada bir de olsa dışarıdan bir göz bakmalı ve yamuk duran tuvalet kağıtlığını düzeltmeli. 

Otele genel olarak notum 8/10. Yine tercih ederim ancak dediğim gibi bu küçük detaylar göz ardı edilmemeli. 

Sizler Kütahya'da hangi oteli tercih ediyorsunuz? Önerdiğiniz herhangi bir otel var mıdır?

Forumdan Tavsiye YazıGeniş Odalarıyla Tavşanlı Otel

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz bundan sonraki yeni yazılarımı kaçırmamak için buraya tıklayarak abone olabilirsiniz.

Yorum Gönder

16Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Çok eskiden bir ara truzim konusunda eğitim gördüğüm otel dışında açıkçası hiç otelde falan kalmadım, durumlarının nasıl olduğunu pek bilmiyorum ama sizin bu konuya ilgilenmeniz güzel bence,umarım durumlarını düzeltirler..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkisi sadece dışarıdan bir göz olarak tespitlerimi paylaşmak. Sesimizi duyarlarsa düzeltirler umarım.

      Sil
  2. Kütahya'da bir iki yıl yaşadım ama otellerini hiç bilmiyorum. Genel olarak büyük şehirlere göre daha uygun fiyatı. Dediğiniz sorunlar çözülmeli gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Kütahya Tavşanlı doğumluyum. 8. sınıfa kadar da farklı ilçelerinde yaşadım. Yıllar sonra o bölgelere iş ziyaretleri gerçekleştiriyorum. :)

      Sil
  3. Merhaba ReHiTu.com

    Eleştirileriniz bizim için çok değerli. İlgili birimlere şikayetleriniz iletilmiştir. Kısa sürede eksikliklerimizi giderip,misafirlermizden 10 puan almayı hedefliyoruz.Yaşamış olduğunuz aksaklıklardan dolayı özür diler, iyi günler dileriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar hızlı bir dönüş beklemiyordum açıkçası. Öncelikle bunun için ayrıca tebrik ederim sizleri. Dediğim gibi ben yine tercih edeceğim ancak küçük detaylarla ilgilenirseniz çok sevinirim.

      Sil
  4. Kütahya'yı bilmiyorum, otelleri hakkında hiçbir bilgim yok. Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. İşletmeler bu şikayetleri dikkate alıp düzeltirler umarım :) Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu tarz küçük şikayetler tüm otellerde yaşanabilir. Yönetimlerin bunları önceden görüp misafirlerine yaşattırmaması lazım.

      Sil
  5. Merhaba, otel kültürüm pek yok ama tv de otelleri gezen ve yönetim, çalışanlar, otelin genel sorunlarını ele alan bir diziyi takip etmiştim. (TLC Otelimi Kurtar) İyi bir görev dağılımıyla sorunların tespiti ve çözümü hale yola koyuluyordu.
    Yoncalı Es Termal otelin konaklama fiyatları gözüme iyi göründü. Çarşambaları konaklamamak lazım gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TLC gerçekten güzel belgeseller çekiyor. O yönlerini takdir ediyorum.

      Yoncalı Es Termal Otel zaten yazıma hemen yorum yaptı ve dikkate alacaklarını söyledi. Bu yönden bile tekrar gidilmeye değer.

      Sil
  6. Kütahya'yı geçen keşfetmeye gitmiştim ama gece kalmadım:) Otellerle ilgili yazılarınız devam etsin, faydalı olacağı çok arkadaş olacaktır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi seyyahların da destekleriyle umarım daha fazla kişiye ulaşabilirim. :)

      Sil
  7. Kütahyaya gitmedim hiç ama otel biraz yurt havası veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehir otelleri veya iş otelleri denildiğinde genelde konseptler bu şekilde olur. Havuzlu, villalı bir tatil oteli beklentiniz olmasın Ahmet Bey. :)

      Sil
  8. Kütahya'ya gidersem aklımda olsun.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!