Bilgisayarı Temizlerken...

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
12
Bilgisayarı temizlemekten kastımı umarım anlamışsınızdır. Artık işe yaramayanları geri dönüşüm kutusuna göndermekten bahsediyorum. Bu sabah itibariyle ona başladım. Birkaç güne kadar açıklayacağım büyük bir haber öncesi temizlik diyebiliriz buna. Olumsuz bir durum yok, merak etmeyin. Niyet hayır, akıbet hayır inşallah...

Temizlik esnasında önüme çıkan paylaşmaya değer nitelikteki medyaları burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Bakalım neler çıkacak atmaya kıyamadığımız.

Lehinize mi, aleyhinize mi?



Bu bilgiyi bir yerde saklayın. Muhakkak bir gün kullanacaksınız bu kelimeleri. Hangisi olumlu, hangisi olumsuz bir anlam ihtiva ediyor unutmayın kullanırken.

Bayrağımıza Yapılan Büyük Saygısızlık


Bu haber de oldukça eski bir haberdi. Acaba sorumlularına nasıl bir cevap verildi? Yoksa unutuldu gitti de üstüne bir de vatandaşlık mı verildi? 

Kargalar Kaç Yıl Yaşar?


Kargaların kaç yıl yaşadığına dair bir blog yazısı yazmıştım. Orada kullandığım karikatür tekrar önüme çıkınca o yazımı hatırlatmak istedim sizlere. Okumak isterseniz lütfen tıklayınız.

Dünyanın En Zengin Aileleri


Zenginin malı züğürdün fare ve klavyesini yormuş ve üstteki bilgi çıkmış ortaya. Alın tepe tepe kullanın bu bilgiyi.

Şeytan Diyor Ver Elini Almanya


Almanya'da ciddi şekilde üstteki alanlar için alımlar var. Benim de çok iyi tanıdığım liseden arkadaşım hemşire olarak başvuruda bulundu. Birkaç sınava girdi. Az kaldı yakında gider o da. Erkek hemşirelere hemşir mi deniyordu bu arada? :)
 
Benim temizlik devam ediyor. Bunlar gibi onlarca çıkar sanırım ama hepsini buraya eklemeye kalksam sizler de sıkılırsınız. Belki bir kısmını foruma da eklerim. Bu arada foruma da bekliyorum sizleri. Ulaşmak için buraya tıklayınız lütfen.

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz bundan sonraki yeni yazılarımı kaçırmamak için buraya tıklayarak abone olabilirsiniz.

Yorum Gönder

12Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Almanya'nın gidilecek yer olmasının bir gerekçesi de aslında çok sayıda Türk vatandaşının da orada olması olarak görülebilir.. Tercihim olsa Güney Kore /Japonya olurdu herhalde..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelişmiş Asya ülkeleri benim için de daha cazip geliyor açıkçası.

      Sil
  2. Büyük haberi merak ettik🤔😀🙃🤚

    YanıtlaSil
  3. Hayır olsun inşallah, merakla bekliyoruz güzel haberleri:)

    YanıtlaSil
  4. Bilgisayarda yer alan tüm dokümanları incelediğimizde adeta geçmişe bir yolculuk yapıyoruz. "Vay beee" dedirten şeyler de buluyoruz, "Ben bu konuda da yazmıştım" deyip o yazıyı tekrar okuyup yazıyı güncelleme yoluna bile gidiyoruz 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle benim gibi bilgisayara indirdiklerini uzun zaman silmeyenler aynen dediğiniz gibi bir dejavu yaşıyor.

      Sil
  5. Leyh ve aleyh kesinlikle sıklıkla yanlış kullanılıyor.

    YanıtlaSil
  6. Lehine ile aleyhineyi ben de çok karıştırıyorum. Kontrol edip öyle yazıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli arada sözlük karıştırmak.

      (Yorum spama düştüğü için ancak dönüş yapıyorum.)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!