Maison Sere: Dünyanın En Çirkin Adamı

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
16

Maison Sere, 2023 yılında Zimbabwe'de düzenlenen Dünyanın En Çirkin Adamı seçilen bir Zimbabweli adamdır. 51 yaşındaki Sere, yarışmanın 2015 yılındaki galibi William Masvinu'yu yenerek bu unvanı kazandı. Daha önce de bu yarışmayı üç defa kazanmıştı zaten.

Sere, yarışmada "yüz ifadeleri, yürüyüş ve genel görünüm" gibi kategorilerde değerlendirildi. Yarışmanın organizatörü olan David Machowa, Sere'nin "çok özgüvenli ve karizmatik" olduğunu ve bu özelliklerinin ona yarışmayı kazanmasında yardımcı olduğunu söyledi.



Sere, yarışmayı kazandığı için 500 dolarlık ödül kazandı. Bu ödül, Zimbabwe'nin yüksek enflasyonu göz önüne alındığında önemli bir miktardır. Sere, ödülü iş bulmak ve ailesini desteklemek için kullanmayı planlıyor.

Sere'nin başarısı, güzellik standartlarına meydan okuyan bir kişi olarak öne çıktığını gösteriyor. Sere'nin hikayesi, herkesin güzel olabileceğini ve dış görünüşünün bir kişinin değerini belirlemediğini gösteriyor.

Sere, yarışmayı kazandıktan sonra uluslararası ilgi gördü. The Daily Mail, The Guardian ve BBC gibi haber kuruluşları onun hikayesini haber yaptı. Sere, ayrıca çeşitli televizyon programlarına ve röportajlara katıldı.

Sere'nin başarısı, Zimbabwe'de güzellik standartları hakkında bir tartışma başlattı. Bazıları, yarışmanın insanları dış görünüşlerine göre yargıladığı için zararlı olduğunu savunuyor. Diğerleri ise, yarışmanın insanları güzelliğin farklı şekillerde gelebileceği konusunda eğitebileceğini savunuyor.

Sere, yarışmanın kendisi için olumlu bir deneyim olduğunu söylüyor. "Bu yarışma beni daha özgüvenli ve bağımsız bir insan yaptı" diyor. "Dış görünüşümün beni tanımlamasına izin vermeyeceğim.

Maison Sere ismini ben de birkaç gün önce takip ettiğim haber kanallarında duydum. 51 yaşındaki bu çirkin adam birkaç gün önce etkinlik için gittiği mekanın tuvaletinde ölü bulunmuş.

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz İngilizce olarak kaleme aldığım HodjaEffendi bloguna ve Forum'a da beklerim.

Yorum Gönder

16Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Dünyanın en çirkin adamı diye sosyal medyada görmüştüm. Öldüğünü bilmiyordum. Haber sitelerine şimdi baktım, neden öldüğü ile ilgili bir haber içeriği yoktu. Hayalleri de varmış, üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes aynı haber kaynağını kullandığı için hiçbir yerde ölüm nedeni yazmıyor. :(

      Sil
  2. Dış görünüşe göre değerlendirmeyi sevmesem de adamdam korktum doğrusu 🤭

    YanıtlaSil
  3. Bence hoş bir aktivite. Böyle bir yarışmaya girmeyi kabullenmek bile başlı başına bir özgüven.

    YanıtlaSil
  4. Her şeye olumlu yaklaşan biriymiş izlenimi verdi. Vefat etmesine üzüldüm gençmiş daha...

    YanıtlaSil
  5. Kunjungan dari Indonesia...
    salam kenal
    saya follow blognya ^_^
    keren!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salam Turki untuk Indonesia.

      Terima kasih atas tindak lanjut Anda. Saya juga akan mengunjungi dan mengikuti Anda.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!