Hatay Usulü Hot Antokya Döner Açıldı!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi gün geçtikçe yeni yatırımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Özellikle son 2 haftadır sürekli bir gelişme var. Ben bütün mahalleyi tabii ki göremiyorum ancak Derya Caddesi'nde değişik bir hareketlilik var. O hareketliliklerden bir tanesi de Hot Antokya Döner'in açılması. "Antokya"yı ben yanlış yazmadım firma sahipleri öyle bir ismi uygun görmüşler. Antakya değil yani Antokya olarak doğru. Muhtemelen "Gelin size Antakya usulü yemek yedirelim ve karnınız tok olsun." mantığıyla bu ismi seçmişler ama keşke başındaki "Hot" hiç olmasaydı. İsmi gereksiz uzatmış bence. "Hot" deyince aklıma geldi. Gratis'in yanındaki dükkana da Hot Döner açılıyor.

Neyse firmanın açıldığı yerde eskiden Via Le Pizzeria vardı. Sonra Elif'in Boşnak Mutfağı ile birleştiler tek mekan gibi oldular ama sanırım o da çare olmadı ve kapattılar. Millet Mahallesi yatırımcıların gözdesi ancak iyi bir etüt çalışması yapılmazsa sonu fiyasko ile sonuçlanabiliyor. Umarım Hot Antokya Döner uzun ömürlü olur.

Hot Antokya Döner'in haftasonu açılışı vardı. Müzikler ve palyaçolar eşliğinde açılış yaptılar. Oradan tesadüfen geçerken verdikleri broşürde fiyatları görebiliyorsunuz. Sizlerle de paylaşmak için fotoğraf çektim:



Hot Antokya Döner'in adresini ve paket servis telefon numaralarını broşür üzerinden görebiliyorsunuz. Ben henüz denemedim. Deneyenler var ise yorumlarını bekliyorum. Ben hiç tepsi kebabı yemedim mesela. Denemek isterim ancak öncesinde etlerin nereden temin edildiğini vs. bilmek gerekir. 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!