Lokmanice Kapandı; Yerine Dönerci Serkan Geliyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi'ne özel alt alan adı ile yazmadan önce ana blogumda birdenbire patlayan lokmacılardan; özellikle Millet Mahallesi'nde açılanlardan bahsetmiş şu yazımda. Yazımın başlığı "Sen Bu Lokmayı Yer misin?" idi. İlk başlarda herkes bu lokmayı yedi ancak sonrasında benim gözlemlediğim kadarıyla devamı gelmedi. Bir furya idi esti geçti. Maalesef Lokmanice içine yaptığı o kadar yatırımın karşılığını göremeden kapattı gitti. Bayilik düşünenler için 150 - 160 binlerden bahsediyorlardı. Bu kadar masrafı kendisi yapmamıştır ama aylık kiralar, personel giderleri falan düşünüldüğünde daha fazlasını yapmışlardır. Karşılığını göremedikleri için de 5 ay sonra kapatmak zorunda kaldılar. Keşke kazanaçları iyi olsaydı da kapatmasalardı ancak diğer lokmacıların da durumu aynı olacağa benziyor maalesef. Ben dikkat ediyorum onlar da sinek avlıyorlar.

Lokmanice diğer lokmacılardan farklı diyorsanız bu tattan tamamen mahrum kalmadınız. Arabanıza atlayıp Mudanya Sahil'e gittiğinizde orada bulabilirsiniz Lokmanice'ı.

Lokmanice'ın yerine bu sabah gördüğüm afişe göre Ünlülerin Dönercisi Serkan Usta geliyormuş. Açıkçası ilk defa duydum kendisini. Instagram adresinden biraz inceledim. İstanbul Etiler, Cezayir, Cidde, Kazakistan, Türkmenistan ve Azerbaycan'da şubeleri var. İlk aklımdan geçeni söyleyeyim eğer Millet Mahallesi'nde Etiler gibi fiyatlar olursa çok uzun ömürlü olmaz açıkçası. Millet Mahallesi hızlı gelişen bir bölge ancak gelir düzeyi çok yüksek değil. Benim oturduğum sitenin tam karşısında olacak. Geldiğinde bir deneriz. Etleri güvenilirdir diye ümit ediyorum.


Ünlülerin Dönercisi Serkan Usta mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Umarım uzun ömürlü olur. Fiyatları uygun olursa tutunabileceğini düşünüyorum. Aksi takdirde bir üst paragrafta da yazdığım gibi mahallemizin gelir düzeyi çok çok yüksek değil. Ha iyi bir tanıtımla diğer semtlerden de sürekli bir müşteri akışı sağlanırsa o zaman olur.

Şimdi Ünlülerin Dönercisi'nden döner yiyince biz de ünlü olacak mıyız? :)

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!