Banabi Bursa Getir!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Başlığımdan bir şey anlayamadınız mı acaba? O zaman şöyle diyelim benzer konseptlere sahip olan Banabi ile Getir artık Bursa'da. Bursa'da ama şu an sadece kısıtlı bölgelerde hizmet veriyorlar. Banabi, Bursa'ya 3 ay önce girmesine rağmen sadece Görükle'de hizmet verirken; Getir daha 2 gün oldu ve Nilüfer'in çoğu bölgesine hizmet sunuyor. Maalesef benim gibi diğer bölgelerde oturanlar bu hizmetlerden yararlanamıyor henüz.

Getir şu anda Bursa'da Görükle, İhsaniye, Özlüce, Beşevler ve Kükürtlü mahallelerinde hizmet veriyor. Millet Mahallesi'ne ne zaman gelecek diye sabırsızlıkla bekliyorum. Getir'in Bursa'ya geldiğini ilk öğrenenlerden biriydim çünkü firmanın yöneticilerinden Özlem SALUR Hanım'la bu konuda bir diyaloğumuz olmuştu LinkedIn'de:





Dediğim gibi Getir, Yemeksepeti'nin kardeşi Banabi'den sonra Bursa'ya gelmesine rağmen daha geniş alanda hizmet vermeye başladı. Banabi ise sadece üniversite gençliğinin yoğun olduğu bölge olan Görükle'de hizmet veriyor henüz. Umarım onlar da rakiplerinden gaza gelerek hızlıca yayılırlar da bu nimetlerden faydalanırız biz de.

Getir'in bir de GetirYemek kısmı var ki o da henüz Bursa'da aktif değil. O da oldu mu tadından yenmez herhalde. Banabi'yi Eskişehir'e gittiğimde daha çok görüyordum ancak Görükle taraflarında çok işim olmadığından Bursa'da hiç görmedim açıkçası. Ancak dediğim gibi 20 Ağustos'ta gelmişler Bursa'ya:



Bu tarz işleri her zaman takdir edip yakından takip ediyorum. Umarım ikisi de Bursa'da başarılı olurlar. Bursalılar da bol bol "BanaBi .......... Getir" der artık! Aramızda var mı kullanan BanaBi veya Getir'i? Bekliyoruz yorumlarınızı...
Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Hayırlı olsun diyelim.Öğrenciler tercih ettiği için görükle olabilir.
    Görükle'ye bende ev bakmak için gezmeye gittim
    Daire fiyatları da çok ekonomik fakat işe-okula(Yıldırıma) çok uzak olduğu için vazgeçtik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenciye kiraya veririz düşüncesi ile yatırımlık daire alan çok Görükle'den. Dediğiniz gibi fiyatları diğer semtlere nazaran uygun. Biz de 4,5 sene önce taşınma arefesinde oralardan da ev bakmıştık ama aile apartmanı bulmakta zorlanmıştık.

      Nilüfer'e nazaran Yıldırım biraz daha geri kalmış olduğu için bu tarz imkanlar arkadan geliyor. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!