Isınmak İçin Şamdan 3004 Kullanıyoruz

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Apartmanlarda yaşamanın zorluklarından bir tanesi de eğer ısınma sistemi merkezî sistem ise apartman yöneticisinin keyfine(!) göre hareket etmesinden dolayı istediğiniz zaman ısınma hakkınızdan yararlanamamaktadır. Şu an biz de maalesef bu durumdan muzdaribiz. Sitede görüştüğümüz herkes artık havaların soğuduğunu ve doğalgazın açılması gerektiğini dile getiriyor. Yönetici ile konuşanlar da yöneticinin kazan bakımı yapılıp ondan sonra açılacağını söylediğini ifade ediyor. Kazan bakımı bu zamana kaldıysa vay bizim hâlimize!

Neyse asıl konumuza döneyim. Yukarıda anlattığım durumdan mütevellit üşüdüğümüz için elektrikli soba almaya karar verdim. Ucuz yollu olsun istedim biraz da. Normalde internetten alırdım böyle şeyleri ancak bu sefer birkaç gece daha üşümeyelim diye daha önce halı alışverişi de yaptığımız Bursa Soylu AVM'yi tercih ettim. Elden 10-15 taksitle ürün satışı yapan bir firma burası. Soylu AVM'ye gittiğimde peşin alımda kampanya olan aşağıdaki Şamdan marka 3004 kodlu ürünü hızlıca alıp geçtim. Sadece kaç watt olduğunu sordum. 3000 watt cevabı verdiler ancak aldıktan sonra üzerindeki kutuda 1800 watt yazıyordu. Birkaç gündür ürünü kullanıyoruz ve memnunuz. Ürünü 89,90TL'ye aldım. Sadece 6,00kg olan ürünü istediğimiz odaya rahatlıkla taşıyabiliyoruz.

Şamdan markası Kayseri merkezli bir firma olan Aydın Madeni Eşya San. Tic. Ltd. Şti.'ne aitmiş. Firma aynı zamanda fırın, ocak ve ısıtıcı imalatı da yapıyormuş. 1985'ten beri faaliyet gösteren firmanın Şamdan markasını sizlere de tavsiye ederim. 

Bu yazıyla birlikte ReHiTu Alışverişte konu dizisine de başlamış oldum. Bundan sonra alıp kullandığım, beğendiğim veya beğenmediğim ürünler hakkında bu konu dizisi altında yazılar yazacağım. 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!