Kahveland Açılışına Davetlisiniz

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Derya Caddesi'ne Millet Mahallesi'ne ve dolayısıyla Yıldırım'a ve Bursa'ya ayrı bir hareketlilik getiren Kahveland faaliyetlerine başladı sizlerin de bildiği üzere. Davetlilerin katılacağı açılış programı ise 18 Kasım'da düzenlenecek.

Milletteyiz (@milletteyiz)'in paylaştığı bir gönderi ()


Kahveland yöneticilerinden aldığımız bilgiye göre Kahveland'ın başta 3. nesil ve dünya kahveleri olmak üzere Bursa'da en fazla kahve çeşidine sahip kafe olduğunu söylediler. Rakiplerine göre daha uygun fiyatlarla hizmet sunduklarını da eklediler.

Kahve çeşitlerinin yanısıra günün her saatinde erişebileceğiniz 23 çeşit serpme kahvaltıları da denenmeye değer.

Kahveland, yediden yetmişe her kesime hitap eden bir konsepte sahip ancak özellikle çocuklu ailelerin bir numaralı tercihi olmaya da aday. Çocuklarınız çocuk oyun alanında arkadaşlarıyla güzel vakit geçirirken siz de kendi eşiniz - dostunuzla kahvenizi keyifle yudumlamaya devam edebileceksiniz.


"Coffee is my life" sloganıyla yola çıkan bir Türk kahve zinciri olan Kahveland'ın son şubesi olarak Derya Cd. üzerinde oldukça geniş bir alana kurulan Kahveland Bursa, sizleri de bir kahve içmeye bekliyor. Bugüne kadar gitmediyseniz 18 Kasım'daki açılış vesilesiyle bir uğrayabilirsiniz.

Kahveland Bursa'yı Instagram'dan takip etmek için @kahvelandbursa hesabını; Facebook'tan takip etmek için ise @kahvelandbursa1 sayfasını takip edebilirsiniz. Ayrıca MilletMahallesi.org üzerinde düzenlenen bir çekiliş ile de 26 Kasım'da Kahveland'ın serpme kahvaltısını 3 arkadaşınızla birlikte deneyebileceğinizi de belirtmek isterim. Buraya tıklayarak çekilişe katılabilirsiniz. 
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!