Coi Pizza Millet'te

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Tamamen Bursa'dan doğan bir marka olan Coi Pizza, Bursa'da son olarak Millet Mahallesi'nde açıldı. Yakında İstanbul Kadıköy ve Çanakkale şubeleri de açılacakmış.

Millet Mahallesi'ndeki Coi Pizza, David People ile Tedi'nin arasındaki sokakta yer alıyor. İç ve dış dekorasyonu ile önce gözünüzü doyuran bir mekan. Kendinizi bir anda Napoli'de gerçek bir İtalyan pizzası yerken düşünebilirsiniz. Napoli'de değilsiniz belki ama pizzanın gerçek İtalyan pizzası gibi olduğuna eminim.


Coi Pizza'yı henüz deneme şansım olmadı ancak ilk fırsatta denemek istediğim yerlerden bir tanesi. Fiyatlarını görebildiğim MilletMahallesi.org Coi Pizza sayfasında dikkatimi Gold Pizza çekti. 


24 ayar yenilebilir altın da nasıl oluyor acaba? Tüm menü fiyatlarını görmek için tıklayınız.

Pizza, Türkiye'de yaygınlaşmaya başladıkça her kafe veya fast food firması bu işe el attı ancak gerçek pizza, gerçek pizzacıda yenir. Yıllar evvel bir saatçi esnafın camında şu yazıyı görmüştüm: "Saat, saatçiden alınır!" Gerçekten de leziz bir pizza yemek istiyorsanız bu işi seriye dökmemiş gerçek pizzacıları denemelisiniz. Bunun için de Millet Mahallesi'nde fırsat ayağınıza kadar geldi. Coi Pizza Millet'i muhakkak deneyip aradaki farkı görebilirsiniz.

Coi Pizza'dan sipariş vermek için 224 451 22 64 numaralı telefonu arayabileceğiniz gibi Yemek Sepeti üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Yemek Sepeti sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Coi Pizza Millet'in Instagram hesabını takip ederek yaptıkları güzel işlere şâhit olabilirsiniz aynı zamanda. 

Aranızda Coi Pizza'ya giden varsa yorumlarda firma değerlendirmesi yapabilir mi acaba? 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!