447: Euro2024 Tanıtım Videosunda Bir Etçi!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 447!

Hatırlarsınız bundan birkaç gün önce Euro 2024'e ev sahipliği yapacak olan ülke açıklandı. Finalde Almanya ile Türkiye vardı. Türkiye'nin tanıtım videosunda #saltbae hareketiyle ünlenen Nusret vardı! Nusret adını geçen hafta Maduro sâyesinde epey duymuştuk. Bu hafta bu olay ile duyarken dün de Etiler Şubesi'nde ateş şovda birilerini yaralamasıyla duymuş olduk. "Euro 2024 tanıtım filminde yer almasından dolayı bütün nazarları üzerine çeken Nusret'te ateş şov izleyen müşteriler yandı!" şeklinde başlıklar atıldı mı bilmiyorum ama yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Şimdi gelelim bir yaş daha almamıza sebep olan o tanıtım videosuna! Hem Almanya'nın videosunu hem de Türkiye'nin videosunu veriyorum ki aradaki kalite farkını görün! Bizim videomuz şunu yapacağız, bunu yapacağız gibi vaatler içerirken zaten rüşdünü her anlamda ispat etmiş Almanya'nın konuşma sesi olmadan her şeyi şeffaf bir şekilde ifade etmesi takdire şâyân! Almanya'nın videosunun sonunda zarfın içinden adayın açıklanma görüntüsünde "... and the winner is football" demesi bile kalite farkını ortaya koyuyor! Nusret'i tanıtım filminde kullanan ekibe o videonun sonunu bağlamasını söylediğinizde "... and the winner is Turkey" derlerdi kesin!


Sosyal medyada bu video için Nusret kullanılmasından dolayı tepkiler ayyuka çıkınca dur bir de ben izleyeyim şu videoyu dedim! Hadi topa tuz ekme hareketini koydunuz diyelim; et kesmesini, arkadaki et tezgahını neden koyuyorsun be adam? Bu nasıl bir ajans? Bunu kim öne sürdü teklif olarak ve hangi ekip kabul etti! Hangi ajans yayımladı acaba? Reklam sektöründe muhakkak biliniyordur ve araştırsam bulurum da gerek yok! Değmez bu adamlara... Zaten elendik...

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!