Shell Deli2Go, BMW 4 Serisi Coupé Kazandırıyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Shell petrol istasyonlarının bazılarının konsepti Shell Select. Bu konseptte olan Shelller diğerlerine göre daha profesyonel ve lüks hizmet sunuyor. İşte bu Shell Selectler'de Deli2Go ürünleri satılıyor. Bu Deli2Go ürünlerinden aldığınızda ise çekilişle BMW 4 Serisi Coupé kazanma şansınız oluyor.


Deli2Go sandviçlerinden çıkan şifreyi shell.com.tr'den veya 2313'e SMS olarak göndererek çekilişe katılabiliyorsunuz. Çekilişe katılmanız için son gün 31 Aralık 2019. Çekiliş ise 10.01.2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları 16.01.2020 tarihli Takvim Gazetesi'nde açıklanacaktır.

Çekilişle 1 kişiye verilecek olan BMW 418i Coupé'ın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 323.309,00₺. Bu tarz çekilişlerde her zaman olduğu gibi şifreli Deli2Go sandviç paketini şifreler okunacak şekilde saklamak gerekiyor.

Çekilişle ilgili hazırlanmış olan reklam filmiyle kampanyamızı sonlandıralım:



Siz katılır mısınız bu kampanyaya? Kampanya 23 Eylül'de başlamış. 3 aylık kısa sürede kazanma şansı oldukça yüksek aslında. Deli2Go'ya girip ürün alan sayısının da fazla olacağını düşünmüyorum açıkçası. Ben katılmayı düşünüyorum.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!