Merhaba!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Archive.org'u kullanarak eski yazılarımın arşiv kayıtlarına erişebiliyorum. O yüzden eskiden yazdığım blog yazılarımı da yine aynı tarihlerini koruyarak buraya eklemeye karar verdim. Kelimelerin Soyağacı isimli blogumdaki yazılarımı Kelimelerin Soyağacı etiketiyle; recephilmitufan.com adresli blogumdaki yazıları da RecepHilmiTufan etiketiyle bulabilirsiniz. 



İlk yazımda kendimden bahsetmem uygun olacak sanırım. Aslında özet şeklinde profilime koydum ama gene de yazayım ben buraya.

18 Şubat 1988 tarihinde Kütahya ilimizin leblebisi ile meşhur olan ilçesi Tavşanlı'da doğmuşum. Tavşanlı Ovacık İlkokulu'nda 3. sınıfın yarısına kadar okuduktan sonra babamın tayini dolayısıyla bu sefer aynı ilimizin vişne ve kirazıyla ünlü Pazarlar İlçesi'ne taşındık. 3. sınıfın diğer yarısından 6. sınıfın sonuna kadar Pazarlar İlköğretim Okulu'nda okudum. Babamın tayinleri hiç bitmediği için 7. sınıfı da Simav Dört Eylül İlköğretim Okulu'nda okudum. Babam "Artık gurbette çok çalıştık az da memleketimizde çalışalım." dedi ve tayinini Afyonkarahisar'a istedi. Böylece 8. sınıfı da Afyonkarahisar Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'nda okudum. Yani sizin anlayacağınız ortaokulun 3 ayrı sınıfını 3 ayrı okulda okudum.

Şimdiki OKS'nin adı benim zamanımda LGS idi yani Liselere Giriş Sınavı. Sınav sonuçlarında bir terslik oldu onu da bir sonraki yazımda yazarım. Eminim güleceksiniz bana. Bu terslik dolayısıyla liseyi de Afyonkarahisar Cumhuriyet Lisesi' nin (halk arasında süper lise olarak bilinen) Yabancı Dil Ağırlıklı bölümünde okudum. Lise 2' de bölüm olarak yabancı dili seçtim ve şu an İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı 2. sınıfta okuyorum. Hazırlık yapmadan kazandım ve bölümümden memnunum. ("O bölümden çıkınca ne olacaksın?" diyenlere ithafen yazdım bunu.)

Bilgisayarla tanışmam 8. sınıf okuduğum yıllara dayanır. İlk oynadığım oyun Midtown Madness, ilk girdiğim internet sitesi Mynet'tir. Bugüne kadar çeşitli forum ve blog işlerinde rol aldım. Şu an ise aktif olan kelimelerin ve deyimlerin kökenlerini yazdığım bir blogum var. Ve de tabii ki şu an okuduğunuz burası var. Bu blogumda kendi hâlimde takılacağım. Umarım uzun soluklu olur.

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz İngilizce olarak kaleme aldığım HodjaEffendi bloguna ve Forum'a da beklerim.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!