KaeYTu'nun Tercihleri

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Başlığı okuyunca KaeYTu kim diyenler olacaktır. KaeYTu, GüBaTu ile ReHiTu'nun 10 Kasım'da 2 yaşını dolduracak olan biricik evlatları. Kayra Eymen diye de bilinir. :) 10 Kasım'ın doğum günü olduğunu yazdım, bilmem anlatabildim mi? :)

Kayra Eymen'in doğduğu günden beri ya hiç değişmeyen ya da değişse bile pişman olup geri döndüğümüz bazı tercihleri var. Bir baba olarak aklıma gelenleri listelemek istedim. 

* Bebek Bezi: Molfix


Bebek bezinde doğduğu günden beri Molfix'i tercih ettik. Sadece 1-2 ay önce bir dost tavsiyesi ile A101'den Soffio marka ürün almıştık. Onda da (afedersiniz) çişi sürekli dışarı çıkmıştı. Takip edenler bilir bu konuda bloguma yazı da yazmıştım. Soffio ilgilenmişti baştan ancak devamı gelmedi. Yazıyı merak edenler buraya tıklayabilir.

* Biberon ve Emzik: Nuk


Emzik alışkanlığımızı erken bıraktık, çok şükür. Kayra Eymen emziğini attığı için bir daha da bulamadık. Sanırım birileri yemişti veya götürmüştü emziğini. (Çocuğa söylediğimiz beyaz yalanı da hatırlayamadım.) Emzik ve biberonda da tercihimiz Nuk'un First Choice modeli oldu. Annesine çekmiş olmalı ki başka hiçbir emzik ve biberonu ağzına almıyor. Annesi de takıntılıdır da. :)

* Balık Yağı: Omnivit Omega 3 Kiddy


Ben aslında bu tarz seri üretim gıda, ilaç vb. şeylere karşıyım ancak bu karşıtlığım maalesef hep sözde kalıyor. Artık devir değişiyor ve organik ürünlere ulaşmakta zorlanıyoruz. Omnivit balık yağını çok seviyor Kayra Eymen. Her akşam yatmadan önce içme yarışına giriyoruz. (Ben de şakacıktan içiveriyorum.)

* Deri Kremi: Travazol ve Coresatin (Pembe)

Kayra Eymen çok hassas bir cilde sahip. 2 yaz geçirdik kendisiyle ve yaz boyunca vücudunda sürekli isirikler, kabarcıklar oluyor. Bu isirikler için de Coresatin iyi geliyor. Coresatin'in farklı renkleri var. Çocuklar için olanı pembe renkli olan. Diğer renkler de sanırım sedef, mantar gibi hastalıklara iyi geliyor. Kaliteli olduğu için fiyatı biraz tuzlu ancak bizim sorunumuza çözüm oluyor. Aklıma gelmişken bu aralar Coresatin, Numunem Gelsin diye bir kampanya başlatmış. Şuraya tıklayarak ulaştığınız forma bilgilerinizi giriyorsunuz. İlk 1500 kişiye numuneler gönderilecekmiş. 


Travazol'u da zaman zaman pişik olduğunda kullanıyoruz. Ondan da çok memnunuz.

* Keçiboynuzu Özü: Hünnap


Çocuklara çok faydalı olan keçiboynuzu özünü eczanelerde bulabilirsiniz. Biz marka olarak Hünnap'ı tercih ediyoruz. 

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. GüBaTu uyanınca ona da sorarım eksik var mı diye. :) Sizin de 2 yaşındaki bir çocuk için tüm tavsiyelerinizi alabiliriz. 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Nuk biberonlar cok başarılı bizde severek kullanıyoruz, balık yagı olarak sişe olarak aynı marka infantum multivitamin kullanıyorum. Daha önce aymı markanın D vitaminini kullanıp cok memnun kalmıştık. Tek sorun bu tarz ürünleri içirmek cok zorlastı cocuk inat olunca ne yapsam bilemedim 😄 pisik kremi olarak Sudo bastan beri tercihimiz 7den 70e herkesin kurtarıcısı zaten. Coresatin ayrıca merak ettim isilige iyi geliyorsa daha ne olsun. Bilinçli bir baba olduğunuz içinde tebrik ederim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tılsım YILMAZ;

      Yorumunuzla katkı sağladığınız için ve tebriğiniz için teşekkür ederim.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!