Q20 Çok Amaçlı Süper Yağlayıcı

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Q20 çok amaçlı süper yağlayıcıyı daha önce duymuş muydunuz bilmiyorum ancak gerçekten de çok amaçlı ve çok harika bir sprey. Sadece yağlayıcı demek uygun olmaz çünkü aynı zamanda korozyon önleyici ve temizleyici olarak da kullanılabiliyor.

Ürün hakkında Youtube'da ve çeşitli sosyal medya organlarında etkileyici videoları görebilirsiniz. Bu videolarda ürünün yukarıda bahsetmediğim ama en çok öne çıkan farklı bir özelliği gösteriliyor. Bu özelliği ise ürünün suyu ve nemi uzaklaştırarak sulu bir ortamda bile kullanılabilmesi. Bunu en iyi anlatan videoyu aşağıda görebilirsiniz:



Q20'nin buradaki başarısının sırrını şöyle açıklayabiliriz. Ürün hacim olarak sudan ağır. Sudan ağır olduğu için de direkt suyun altına geçiyor ve suyun, Q20 uygulanan yüzeye temasını engelliyor. Bu sayede de o yüzeyi çok iyi bir şekilde yağlayıp korozyona karşı da koruyor. Peki Q20 muadili olan ürünler üzerinde "Su ve Nem İtici" ibaresi olmasına rağmen böyle bir etkisi var mı? Bugüne kadar yaptığım denemelerde benim karşıma çıkmadı. Aşağıda Q20 muadilleri ve Q20'nin de yer aldığı bir başka video var. Bu videoda yukarıda bahsettiğim olayı izleyebilirsiniz:



Q20, İngiltere menşeili Q Oil firmasının bir ürünü. Q Oil'in ürünleri aynı zamanda Nato onaylı ürünler. Gerçekten çok kaliteli ve hiçbir sıkıntı çıkarmayan ürünler. Aksine birçok sıkıntınıza çözüm olabilecek ürünler. Q20 haricinde onlarca ürün grupları var ve onlar hakkında da detaylı yazılarım olacak zamanla.

Q20 ve diğer Q ürünlerini en yakın hırdavatçıda bulabilirsiniz. Bulamazsanız bana ulaşın. :)

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!