True Key Nasıl Kaldırılır?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
10
Dün yine nette dolaşırken bir sitede Adobe Flash uygulaması yok şeklinde uyarı geldi. Güncelleme falan var sanırım diye tıkladım indirme butonuna. Onunla birlikte McAfee Security Plus ile True Key programlarını da indirmişim. Normalde dikkat ederim bu tarz yan programları indirmemeye ancak o an dalgınlığıma geldiği için bu iki program da inmiş.

McAfee'yi hemen kaldırdım ancak True Key ilgimi çekti ve kullanayım dedim. Intel Security tarafından geliştirilen bu program sâyesinde parolalarınızı tek bir yerde toplayabiliyorsunuz. Bilgisayarınızı açarken de True Key'in yüz ve parmak izi tanıma özelliğinden falan yararlanabiliyorsunuz. Aslında güzel bir program ancak özellikle Google websitelerine girişte bana sıkıntı yaşattığı için bir anda programdan soğudum. Böyle bir programa ihtiyacım da yok zaten deyip kaldırmaya karar verdim ancak kaldırırken beni bir hayli uğraştırdı.

Öncellikle Program Ekle / Kaldır üzerinden denedim ancak her defasında hata verdi. Sonrasında birkaç araştırma yaptım Google Amca üzerinden. Bir sitede sağ alttaki görev yöneticisindeki True Key ikonuna sağ tıklayıp devre dışı bırakmayı önermiş ancak bendeki True Key ikonuna sağ tuş işlemedi. Bunun üzerine araştırmalarıma devam ettim ve benim için çalışan yöntemi buldum. İşte o yöntem:

Program Files ana klasöründe Intel Security klasörüne gidiyorsunuz. Orada uninstall programı var. Ona tıkladığınızda True Key'den tamamen kurtulabilirsiniz.

Program Ekle / Kaldır'dan ilerlediğinizde Türkçe ilerliyordu ve olmadığına dair bildirim de Türkçe olarak geliyordu. Ancak son bahsettiğim ve çalışan yöntemde ise İngilizce bir arayüz var. Sorun burada olabilir diye düşünüyorum. 

Yorum Gönder

10Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. valla işe yaradı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına sevindim. Yorumunuz için teşekkürler...

      Sil
  2. Yazıya değer kattınız. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Değerli yorumunuz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Birkaç üstteki yorumu denediniz mi acaba? Belki o faydalı olabilir size.

      Sil
  5. Allah razı olsun bi dertten kurtardınız..

    YanıtlaSil
  6. Tesekkurler programi kaldirabildik sayenizde yalniz kisayolu silemiyorum bu konu hakkindada bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!