Maç Yenilmez, Kazanılır!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Geçen hafta biliyorsunuz dev derbi vardı. Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaştı ve fanatik olmayan Fenerbahçelilerin bile "Göz var nizam var Fenerbahçe, hakem Ali PALABIYIK sâyesinde kazandı!" dediği 5 kırmızı kartın çıktığı; yıllarca unutulmayacak bir maç oldu. Beşiktaş bu maç sonrası hakem hatalarının üzerinde çok fazla durdu hafta boyunca.


Geçen hafta BeşiktaşPALABIYIK sâyesinde yenen Fenerbahçe, dün akşam Teleset Mobilya Akhisarspor'a hakem yüzünden yenildiğini iddia etti. Ne demişler "Gülme komşuna; gelir başına!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut KOCAMAN dün akşam maçtan sonra maçın hakemi Bülent YILDIRIM'a verdi veriştirdi. "Geçen hafta Beşiktaş'ı yendiğimize bizi pişman ettiler" anlamında bir şeyler de söyledi. 

Milliyet Skorer bunu haberleştirirken aşağıdaki gibi başlık atmış:


Şimdi Milliyet Skorer burada birçok yanlış yapmış. Öncelikle Aykut KOCAMAN'ı dinledim ağzından böyle bir cümle çıkmamış. Yâni hatalı bir cümle kurmamış kendisi. Hatalı cümleyi Milliyet Skorer'in editörleri kurmuş. Aşağıda Aykut KOCAMAN'ın maç sonu basın toplantısını da izleyebilirsiniz.



Milliyet Skorer'in burada yaptığı asıl hata birçok kopyala-yapıştır tayfadan olan blogcunun da yaptığı bir hata. O da özgün olmaya çalışırken, lafı dolandırıp dururken bu tarz hatalar yapmak.

Başlıkta da yazdığım gibi bir maç yenilmez, kazanılır. Skorer, başlığını şu şekilde değiştirmeli: "Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler!" veya "Bizi Beşiktaş maçını kazandığımıza pişman ettiler!"

Unutmayın! Maç kazanılır - takım yenilir! Hakemlerle takım yenmek ve maç kazanmak konusunda ise Fenerbahçe tam bir profesyoneldir. Dün bir terslik oldu herhalde. :) Ortada hakem faktörü olmadığında ise Beşiktaş tıpkı Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi uçar gider.

Sahi siz hangi takımlısınız?

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!