Coffee Brownse

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Coffee Brownse, Derya Cd'sinin Gökdere tarafından olan girişinde yer alan ilk kafe. Bugünlerde serpme kahvaltıda düzenlediği ikinci kişiye %50 indirimden dolayı mahallede adından söz ettiren bir mekan.




Coffee Brownse'nin Instagram hesabı insanın gözlerini bayram ettirirken bir yandan da acıktırıyor. Usta ellerden çıktığı belli olan harika yemekler de insanı Coffee Brownse'ye çekiyor. Coffee Brownse'nin Instagram ve Facebook hesaplarını takip edebilirsiniz.


Coffee Brownse, ailenin küçüklerini de unutmamış ve bir oyun alanı da eklemiş mekana. Biraz daha büyük olsa daha iyi olacağını düşündüğümüz oyun alanı ile aileler kahve keyfinde iken çocukları da keyiflerince oynayabiliyorlar.

Coffee Brownse mimarî tasarımıyla da göz dolduruyor. Çalışanların ilgili tavırlarıyla da güzel vakit geçirebiliyorsunuz.

Coffee Brownse'de yemek kartlarının geçip geçmediğini bilmiyorum ancak uygun fiyatları ile sizi ve cebinizi üzmeyecektir.

Kısacası güzel bir geçirmek için veya yorucu bir günün ardından yorgunluk kahvesi içmek Millet Mahallesi'ndeki ilk tercihleriniz arasına alabileceğiniz bir mekan Coffee Brownse. Şimdiden afiyet olsun, iyi eğlenceler...

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!