Millet Süleymaniye Öğrenci Yurdu Kermesi

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi'nde yeni açılan Millet Süleymaniye Öğrenci Yurdu'nda maddî ve mânevî eğitimlerine devam eden talebeler yararına düzenlenen kermes 15 Kasım'da açılacak. 19 Kasım'a kadar açık kalacak olan kermeste helal kesim et ve tavuk dönerin yanı sıra hayırsever hanımların kendi elleriyle hazırlayacağı tatlı ve kurabiyeler tüm Millet'in damak zevkine hitap edecek.

Açık kalacağı 5 gün boyunca sabah 10:00 - akşam ise 21:00 saatleri arasında hizmet verecek olan kermesten yapacağınız bir alışverişle hem kendi ihtiyacınızı gidermiş olacaksınız hem de tamamen hayırseverlerin yardımlarıyla devam eden bu hizmetlere katkıda bulunmuş olacaksınız. 

Açılışının 15 Kasım Çarşamba saat 10:30'da yapılacağı kermes Derya Cd. No: 20'de Gülbahçe Anaokulu'nun yan bahçesinde kurulacaktır. 

Kermesle ilgili tüm gelişmeleri Milletteyiz'in Facebook ve Instagram sayfalarından da takip edebilirsiniz. Sayfaların takipçileri arasında yapacağımız bir çekilişle Cumartesi ve Pazar günü için birer şanslı takipçiye kermes döneri Milletteyiz'in ikramı olacaktır. Arkadaşlarınızı sayfalarımıza davet etmeyi unutmayın.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!