Nuse Saç & Türban Tasarım

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi'ndeki işletmeleri tanıtmaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlere bir bayan kuaförü tanıtımı yapacağız. Aslında kendileri de sosyal medya ve internette oldukça aktifler. O yüzden tanıtıma çok da ihtiyaçları yok ama yine de Instagram hesabından rica ettikleri için birkaç kelâm edelim.

Nuse Saç ve Türban Tasarım, Kahve Trendi'nin karşı arasında Nuripek Safir Evleri'nin altındaki iş yerinde Millet Mahallesi bayanlarının hizmetinde. Bir bayan kuaföründen çok daha fazlasını bulabilirsiniz Nuse'de. Özellikle türbanlı bayanların rahatlıkla gidip memnun ayrılacağı bir mekan.


Nuse'de saç ve türban tasarımının yanı sıra düğün ve cemiyetleriniz için kiralık abiyeler ve Arnavut şalvarları da mevcut. Ayrıca diğer tüm kişisel bakımlarınız için de Nuse Saç & Türban Tasarım'ı tercih edebilirsiniz.

Nuse Saç ve Türban Tasarım 15 gün önce 3. yılını kutlamış. Umarım 3'ün sağına bir de "0" koyarlar ve o zaman da buradan kutlarız kendilerini.

Nuse Saç & Türban Tasarım, sosyal sorumluluk projesi kapsamında güzel bir hizmet de sunuyor Millet Mahallesi'ne. Engelli ve 65 yaş üstü bayanların saç kesimi ve fönü ile birlikte kaş ve bıyık alımlarını ücretsiz olarak sunuyor Nuse. Kendilerini bu güzel hareket için tekrar tebrik etmek istiyorum.

Nuse Saç Tasarım, iç dekorasyonuyla da müşterilerine ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyor. Özenle hazırlanmış bu kuaförde kendinizi kraliçeler gibi hissetmekte siz de haklısınız!




Nuse Türban Tasarım'dan randevu almak için 0224 999 39 43 ve 0536 322 69 67 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Ayrıca kendilerini oldukça aktif kullandıkları Instagram ve Facebook sayfalarından da takip edebilirsiniz:


Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!