441: Taşınabilir Yıkama Makinesi

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

#BirYaşımaDahaGirdim etti 441! Adamlar taşınabilir çamaşır yıkama makinesi yapmışlar. Çıkardığı ultrasonik dalgalar ile çamaşırlarınızın üzerindeki kirleri kısa sürede temizliyor cihaz.

Sonic Soak firmasının ürettiği bu taşınabilir çamaşır makinasını kullanmak da çok basit. Cihazı ve yıkayacağınız çamaşırı suya yerleştiriyorsunuz ve biraz da sabun ekliyorsunuz. Sonrasında ise zamanlayıcıyı başlatıyorsunuz. Sanırım bu zamanlayıcıyı yıkayacağınız çamaşırın türüne ve lekenin yoğunluğuna göre ayarlıyorsunuz.

Bu küçük cihaz ile sefere çıktığınızda bile lavaboyu kullanarak çamaşırlarınızı kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Eve çıkan öğrenciler için bile ideal.

Sonicsoak.com adresine girdiğimde fark ettim ki bu cihazla sadece kıyafetlerinizi değil üzerinde kir olan sebze - meyve, plastik, metal aklınıza gelen her şeyi temizleyebiliyor.




150,00$'a sahip olabileceğiniz bu ürün hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Türk lirası ile şu anki kur ile 901,74₺'ye geliyor. Alır mısınız bu ürünü? Yorumlarınızı bekliyorum!

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!