Google Play Kredisi Kazanmak İçin Google'dan Anketler

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Bu yazım Android kullanıcılarının işine yarayacak bilgiler içerecek. IOS kullanıcıları hemen çıkmasın yazıdan da en azından bir Android kullanıcısı arkadaşına göndersin bu yazıyı lütfen. :)

Google Play'i bilirsiniz. Telefon veya tabletinizde kullanmak istediğiniz programları, oynamak istediğiniz oyunları ve okumak istediğiniz kitapları indirebildiğiniz Android'deki uygulama marketi. Buradaki uygulamaların çoğu aslında ücretsiz ancak özellikle kitaplar ve başarılı uygulama ile oyunlar ücretli. İşte bu ücretli uygulamaları birazcık sabırla cebinizden para çıkmadan alabileceğiniz bir bilgi vereceğim sizlere:

Google Ödüllü Anketler.



Android kullanıcılarının yükleyip kullanabileceği bir anket platformu. Ben kendim de kullanıyorum. Peki Google nasıl anketler mi gönderiyor? Konumunuz açıksa eğer bir mağazaya girip çıktıysanız çıktıktan sonra size anket gönderip ziyaretiniz hakkında sorular soruyor. Veya sizin hakkınızda daha kişisel bilgilere erişmek için "Televizyonda basketbol izlemeyi seviyor musunuz?" gibi sorular soruyor. Bu sorulara verdiğiniz cevaplara göre de ortalama 0,50₺ Google Play Kredisi veriyor size. Ödül geçmişimden kontrol ettim de ben en fazla 1,80₺; en az da 0,18₺ kazanmışım. Benim şu andaki toplam bakiyem 38,48₺. Daha önce kullandığım krediler de oldu. Bu sene sanırım kural getirdiler 12 ay içinde (veya takvim yılı sonunda) kullanılmayan krediler geri alınıyor.



Çok kazandırmasa da Google Play'de gözünüze kestirdiğiniz ücretli uygulamalar için fena bir tercih değil bence. Değerlendirilebilir. Uygulamayı yüklemek için buraya tıklayınız.

Kampanya Kurdu ReHiTu desteklerinizle büyümeyi hedefliyor. Lütfen bizi unutmayın. Paylaşın herkes faydalansın...

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bir "smartphone"um bile yok anlıyor musun :) Güzel bir uygulama. Teşekkürler, bilgilendirme için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzo o dört parmağınla kullandığın Apple akılsız mı?

      Sil
    2. Apple, sağlam telefon yaptığı kadar sarj aletlerini de sağlam yapsa keşke. Sarj aleti yüzünden telefon terk-i diyar eyledi..

      Sil
    3. Hayırlısı olsun bakalım...

      Sil
  2. Anket uygulaması google play kredisi kazanmak için gerçekten uygunmuş. Haberdar ettiğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için ben teşekkür ederim İbrahim Bey.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!