AVM'ler Araba Dağıtmaya Devam Ediyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
"Araba Kurdu" etiketiyle araba dağıtan kampanyaların listesine ulaşabiliyorsunuz. Bu yazıda sizin bölgenizdeki AVM veya sizin ilgilendiğiniz kampanya yer almıyorsa muhakkak diğer yazılara da göz atın. Yazmışımdır herhalde. :)

Bugün radarıma takılan araba dağıtan AVM'lerden bir tanesi Eskişehir Vega Outlet.


25 Kasım'da başlayan kampanya 20 Şubat'ta sona erecek. Kampanya süresi boyunca 150,00₺ ve üzeri alışveriş yapmanız durumunda çekilişe kazanmaya hak kazanıyorsunuz. Çekiliş sonrasında ise Mercedes A180 D Style kazanma şansınız var. Değerlendirin bence Eskişehirliler!

*****

Eskişehir'e yakın olan Bursa ile devam edelim. Bursa Anatolium AVM bir değil iki araç hediye ediyor.


25 Kasım - 23 Şubat tarihleri arasında 100,00₺ ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe dahil olabiliyorsunuz. Çekiliş sonucunda 2 şanslı kişi Suzuki Swift sahibi olacak.

*****

Primemall'un Hatay'daki AVM'sinin kampanyasını bir önceki yazımda ele almıştım. Şimdi de Primemall Gaziantep'in kampanyasından bahsedeceğim sizlere.


23 Kasım'da başlayıp 23 Şubat'ta bitecek olan kampanyada 100,00₺'lik alışveriş şartı var. Çekiliş sonucunda Jeep Renegade sizin olabilir.

Sizlerin de takip ettiği, bildiği, gördüğü kampanyalar varsa lütfen bana ulaştırın ve buradan paylaşalım. Paylaşalım ki katılım oranı artsın ve sizin kazanma oranınız düşsün. :)

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!