Hediyesi Bol Kampanyalar

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Alışveriş merkezlerinin hepsi kış döneminde alışverişi canlı tutmak adına kampanyalar düzenleyip duruyor. İşte o kampanyalara ve diğerlerine hep birlikte bakmaya devam edelim:

* Espark AVM Mercedes A180 Hediye Ediyor


15 Kasım 19 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında 4 aylık süreçte 150,00₺ ve üzeri katları alışveriş yaparak 1 adet Mercedes A180d Sedan Style, 2 adet Samsung 55RU7100 4K UHD TV ile 1'er adet iPhone 11 64GB ile Samsung Galaxy Note10 telefon kazanmak için çekilişe katılabilirsiniz. Eskişehir'de yaşayanlar veya yolu Eskişehir'e düşenler değerlendirebilir.

* Cipsten iPhone XR Çıkabilir!


Doğuş Gıda'nın markaları olan Patos, Cipso, Chips Master ve Çerezos ürünlerinin kampanyalı paketlerinden çıkan şifreyi sanslicark.com adresine giriyorsunuz. Bu işlemi 31.01.2020 tarihine kadar tamamlamış olmanız gerekiyor. Girdiğiniz şifre yapılacak çekiliş sonrasında size 3 adet iPhone XR 128GB'tan birini getirebilir. 

Ayrıca her bir şifre ile yukarıda gördüğünüz çark üzerindeki hediyelerden de kazanabiliyorsunuz. Bence güzel ve değerlendirilebilir bir kampanya. Ben şahsen birkaç defa alırım bugünden itibaren. 

* Arcadium da A180 Veriyor


Arcadium da A180 veriyor diye başlık attım çünkü üstte de hatırlarsanız Espark da A180 veriyordu. Önceki yazılarımda da A180 verilen kampanyaları yazmıştım. Arama ekranına A180 yazarak o kampanyaları bulabilirsiniz. Mercedes bu arabayı kampanyacılara özel fiyatla sunuyor herhalde. :)

Arcadium AVM'den 18 Kasım - 17 Şubat 2020 tarihleri arasında 100,00₺ ve üzeri her alışverişinizde üstteki güzel arabayı kazanma şansınız var. 

* İstmarina AVM'den 7 Kişiye Hediye Var


İstmarina AVM toplamda 7 kişiye hediye veriyor. 15 Kasım - 15 Mart tarihleri arasında yapılacak 200,00₺ ve üzeri alışverişlerinizle çekilişe dâhil olabiliyorsunuz. Çekilişle 1 kişiye Audi Q2, 3 kişiye iPhone XS 64GB Silver ve 3 kişiye de Samsung 65RU7400 4K UHD TV hediye edilecekmiş. 

* Kayseri Park'ta Katılım Bedeli Düşük


Kayseri Park'ın kampanyasında dikkat çeken nokta çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken harcama tutarının düşük olması. En uygun 100,00₺ olanlar bile nadirken Kayseri Park'ın bu bedeli 75,00₺'ye çekmesi her kesime hitap etmesi açısından iyi ancak katılımcıların kazanma oranını düşürmesinden dolayı kötü. 

16 Kasım'da başlayan kampanya dönemi 13 Nisan'da sona erecek ve çekilişle bir kişi BMW X1 kazanacak. Dikkat ettiyseniz burada kampanya dönemi de diğerlerine göre uzun. Tam 5 ay. Katılanlardan umarım ihtiyacı olan biri kazanır. 

* Yeni Yıla A + Başlangıç


Ataköy Plus AVM'den 18 Kasım - 16 Şubat tarihleri arasında yapacağınız 200,00₺ ve üzeri alışverişlerinizde çekilişe dâhil olabiliyorsunuz ve çekilişle de Mini Cooper Countryman kazanabiliyorsunuz. Yeni yıla A Plus başlangıç yapmayı kim istemez ki?

* Home City'den Mobilya Al, Araban Olsun


Mobilya satışı üzerine kurulmuş ilk AVM olan Home City de kampanya düzenlemiş. 15 Kasım - 8 Mart tarihleri arasında Home City'den yapacağınız 1.000,00₺ ve üzeri alışverişlerinizle Mini Cooper 5 Kapı kazanma şansı sizin olacaktır.

* Kentpark da Araç Veriyor Ama...


Amasını gördünüz adamlar normal bir araba vermiyor. Mercedes Benz X Class kazanmak için 18 Kasım - 15 Mart tarihleri arasında Kentpark'tan 200,00₺ ve üzeri alışveriş yapıp çekilişe kaydolmanız yeterli. Bunu alıp satarsınız herhalde çünkü çok yakar namussuz! :)

* Primemall, Qashqai Veriyor


16 Kasım - 16 Şubat tarihleri arasında İskenderun'daki Primemall AVM'den yapacağınız 100,00₺ ve üzeri alışverişle bu çekilişe katılabilirsiniz. Eğer şanslıysanız Nissan Qashqai kazanacak kişi siz olabilirsiniz. İskenderunlular değerlendirecektir muhakkak. Hem kampanya süresi kısa hem de katılım bedeli düşük.


Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!