Tedi'den Alışveriş Yapıyor musunuz?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Tedi Mağazaları'nı ben İstanbul'da üniversite okurken ilk mağazalarından biri olan Zeytinburnu mağazalarından beri tanıyorum. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunuyorlar ancak benim gözlemlediğim kadarıyla Tedi'nin Millet Mahallesi'ndeki şubesi yeterli ilgiyi göremiyor.

Ben şahsen Tedi'nin tam çaprazında oturuyorum ve sürekli önünden geçiyorum. Fırsatım oldukça da uğrayıp uygun fiyatlı işe yarar bir şey var mı diye bakıyorum. Özellikle tekstil ürünlerinde gayet kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabiliyorsunuz Tedi'de.

Aslında ben Tedi'ye biraz küsüm ama olsun. Bundan birkaç sene önce yine mahallemizdeki Tedi'ye gitmiştik. O sıralarda tuvalet eğitimine başladığımız oğlumuz da yanımızdaydı. O anda tuvaleti geldi. Tedi'de de biraz alışveriş yapmıştık ve elimizde ürünler vardı. Rica ettik ama lavaboyu kullanmamıza izin vermediler. Elimizdekileri bırakıp çıktık ve apar topar eve yetiştik. O yüzden Tedi'ye karşı biraz mesafeli duruyorum artık. Kurumsallık bu değil bence. Aynı olay Migros'ta başımıza geldiğinde çok yardımcı olmuştu tüm personel.

Neyse Millet Mahallesi Tedi, Derya Cd. üzerinde 73 numarada, Akuğur ve yeni açılan Beko Mağazası'nın karşısında; Yunus Emre AVM'nin ise çaprazında yer alıyor. Tam köşede. 10:30 - 21:30 saatleri arasında açık olan mağazada iskontolu tekstil ürünleri başta olmak üzere, kırtasiye ve oyuncak gibi ürünler için de oldukça geniş bir reyonları var. Tekstil grubunda ise iç çamaşırları ağırlıkta.

İlk paragrafa dönecek olursak merak ettiğim bir konu var. Bugüne kadar hiç Tedi Mağazası'na girdiniz mi? Özellikle Millet Mahallesi'ndeki Tedi'ye hiç uğradınız mı? Yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim. 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!