510: Vücut Geliştirme Belgeli Akademisyen!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 510!

Bu azîz millet hiçbir dönemde sanırım bu kadar kokuşmuşluk içinde olmamıştır. Nereye bakarsanız bakın bir yalan dolan, bir kayırma, bir yolsuzluk, bir hırsızlık! Müslümanlığa ve Türklüğe yakışmayan ne kadar kötü ve çirkin işler varsa bu devirde ayyûka çıktı maalesef! Sokaktaki vatandaşından devlet erkânına kadar bu böyle! Her yerde bir adam kayırma var! Herkes fırsatını bulduğu anda birilerine çalım atma derdinde. Böyle olmayanlara da "saf, enayi, gerzek" gözüyle bakılıyor artık. Direkt yüzünüze söylemiyorlar ama "Sen çok iyi birisin. İyi olduğun için iyi düşünüyorsun ama hayat böyle değil. Kötü biri olmalısın. Kimseye acımamalısın!" diyorlar. Kötülüğü destekleyici açıklamalar hayatımızın her alanında var maalesef. İyiliği emretmek ve kötülükten nehyetmek ne mümkün!

Bu girişi neden mi yaptım? Facebook arkadaşlarımdan Orkun TEKE şu paylaşımı yapmış 5 gün önce:


Paylaşımındaki görseli büyütebilesiniz diye buraya da koyuyorum:


Ne arıyormuş arkadaşlar? Artvin Meslek Yüksekokulu'nda Özel Güvenlik ve Koruma Alanı'nda ders verecek bir öğretim görevlisi arıyorlarmış. Peki bu öğretim görevlisinde istenilen özellikler nelermiş? En dikkat çekici olanını yazalım "vücut geliştirme ve fitness kıdemli antrenörlük belgesine sahip olmak"

Ne demek peki bu?

+ "O pozisyona alınacak kişi zaten belli ama bizim prosedür gereği ilana çıkmamız lâzım. Evlâdım senin diğerlerinden farkın ne var?"
- "Hocam hukuk okuduktan sonra bir baltaya sap olamayınca vücut geliştirmeye gittim kızlara hava atmak için. Baktım kızlar da benim gibi balta sapını (odun olduğu) için seviyor. Devam ettim ve antrenörlük belgesi ayarladım kendime."
+ "Tamam o zaman yazarız oraya 'vücut geliştirme belgeli' diye. Senden başkası çıkarsa da mülâkatta eleriz zaten!"

İşte bu demek!

Orkun TEKE'nin yazdığı gibi:

"Vebaldir bu vebal!"

Yazıklar olsun!!!

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!