Bee'o Arı Ürünleri 18 Kişiye Hediyeler Dağıtıyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Bee'o markasını duymuşsunuzdur sanırım. BeeoArıÜrünleri adıyla sosyal medyada bulabilirsiniz kendilerini. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent'in ürünü olan Bee'o ürünleri sağlığa oldukça faydalı. Daha önce birkaç defa alıp kullanmışlığımız var ancak fiyatları biraz yüksek olunca açıkçası bu tarz harcamalarınızı erteliyorsunuz veya iptal ediyorsunuz. Alım gücümüz yükselir de biz de bol bol sağlıklı ürünler tüketiriz inşallah.

Gelelim asıl konumuza. Bee'o şimdilerde bir kampanya düzenledi. Kampanya 31 Ocak'ta sona erecek. Kampanyanın içeriği ise şöyle. beeo.com.tr adresinden 200,00₺ ve üzeri alışveriş yaptığınızda çekilişe dâhil oluyorsunuz. Bu çekiliş sonrasında ise 18 kişiye çeşitli hediyeler dağıtılıyor. İşte o hediyeler:


  • 3 kişiye Iphone XR 64 GB (Hat ve Kart hariçtir.)
  • 5 kişiye Tefal Activflow Power 1000 W Mutfak Robotu 
  • 10 kişiye Vestel Smoothie Mix Go

Oldukça güzel hediyeler. Acaba bu tarz ürünleri alanların oranı yüksek midir ki? Katılsak bu kampanyaya kazanma şansımız yüksek midir düşük müdür sizce? iPhone çıksa ne güzel olur öyle değil mi?

Eğer yarışmaya katılacaksanız ilk olarak alışveirşinizi yapıyorsunuz. Sonrasında size mail yoluyla gelecek olan sipariş numarasını kampanya.beeo.com.tr adresine giriyorsunuz. 31 Ocak'ta kampanyanın sonlanacağını yazmıştım. Sonuçlar ise 11 Şubat'ta açıklanacakmış.

Eşime bir sorayım da eğer ihtiyacı varsa katılayım şu kampanyaya. Siz katılmayı düşünür müsünüz? Daha önce hiç Bee'o ürünleri kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum. 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!