Tektaş Yüzük Hediyeli Love Run, Dudaklı'da

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Şu an çalıştığım sektörden tanıdığım Bursa Karahan Teknik Hırdavat'ın sahibi Mehmet İŞSEVER Bey'in bir organizasyonu hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere. Mehmet Bey, 10 parmağında 10 marifet olanlardan. Kendisi uzun yıllar global ve yerli firmaların bölge satış müdürlüğünü yaptıktan sonra edindiği bilgi ve birikimi artık kendi işi için harcamayı düşünerek yaklaşık 1-1,5 senedir Bursa ve civar illerin sanayisine Karahan Teknik Hırdavat olarak ve bazı gruplarda dakendi Blackinn markasıyla hizmet sunuyor. Bu işinin yanı sıra fotoğrafçılık ve organizatörlük gibi hobileri var kendisinin. İşte o hobilerinin bir tezâhürü olan Love Run Dudaklı'dan bahsetmek istiyorum bu yazımda sizlere.

Love Run Dudaklı adı üzerinde bir aşk koşusu olacak. Kestel'in meşhur Dudaklı Mahallesi'nde koşulacak parkurlardan dolayı organizasyonun ismi Love Run Dudaklı olarak belirlenmiş. Dudaklı nesi ile mi meşhur? İşte şurası ile:


Yolun üzerini gölgeleyen bu ağaçların arasında sevgilinizle, eşinizle koşmak istemez misiniz? Hem de koşunun sonunda birinci çifte tektaş, ikinciye yarım altın ve üçüncüye de çeyrek altın veriliyor. Bence koşmaya değer. Orada eğlenceli vakit geçirmek ise cabası.


Çiftlerin koşacağı parkur toplamda 2,5km uzunluğunda. Tamamını toprak zeminde koşacak çiftler. Yarışa ilk olarak kadınlar başlayacak. Kadınlar belli bir mesafe koştuktan sonra kendilerini çiçeklerle bekleyen eşleriyle birleşecekler ve bundan sonra koşunun devamını el ele koşacaklar. El ele tutuşur vaziyette bitiş çizgisine gelen ilk üç çift yukarıda bahsettiğim ödülleri almaya hak kazanacaklar. Aslında güzel bir konsept olmuş.

Sadece koşu ile bitecek bir organizasyon olmayacak. Gün boyunca farklı etkinliklerle hoş vakit geçirebileceksiniz. Bahsettiğim 2,5km uzunluğundaki Love Run'a katılma ücreti bir çift için sadece 30,00₺. Detaylı bilgiyi loverundudakli.com adresinden alabilirsiniz.

Ayrıca profesyonel atletler için de aynı gün aynı yerde 12km koşusu düzenleniyor. Ona katılım ücreti biraz daha fazla. Profesyonel ve amatör, Türkiye'nin dört bir yanından atletler katılacak o yarışmaya. Oldukça keyifli bir gün olacak benim Mehmet Bey'den dinlediğim ve gördüğüm kadarıyla. 31 Mayıs 2020 tarihini bir köşeye not almayı unutmayın. Loverundudakli.com adresine giriş yapıp kayıt olmayı da ihmal etmeyin. Belli mi olur belki de eşinize bir tektaş yüzük hediye etme şansına erişirsiniz bu vesile ile beyler! Eşiniz sizden iyi koşarsa "Tektaşımı kendim aldım." diye şarkı söylemeye de başlayabilir ama olsun o kadar. Eğlenin ve her zaman gülümseyin!


Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!