Millet Turizm Keyifli Yolculuklar Diler

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi'ne ithafen bir blog açtım ancak çok fazla güncelleyemiyorum. Umarım bundan sonra daha fazla vaktim olur güncellemeler yapabilmek için. Biraz önce Facebook'taki "Millet Mahallesi Grup" adındaki bir gruba üyelik isteğim onaylanmış. Oradan aklıma geldi ve buraya da bir şey yazayım dedim. Ne zaman istek gönderdiğimi de hatırlamıyorum ancak çok hareketli bir grup da değil zaten. Orada karşıma çıkan ilk paylaşımdan yola çıkarak bu yazıyı yazıyorum.

Millet Turizm adında Millet Mahallesi sınırlarında hizmet veren bir firma varmış. Sizlere onlardan bahsedeceğim. Firma Millet Mahallesi'nde ancak Türkiye'nin her yerine hizmet veriyorlar. Eğer sizlerin de düğün, nişan, asker uğurlaması, gezi, cenaze vb. özel günler için toplu taşıma yapabilecek özel araçlara ihtiyacınız oluyorsa Millet Turizm'i de arayıp fiyat alabilirsiniz. 16 - 19 - 27 ve 50 kişilik tam donanımlı araçları ve deneyimli şoförleri ile hizmet veren Millet Turizm, "kaliteli ve konforlu seyahatin tek adresi" sloganıyla hizmet veriyor.

Millet Turizm
Millet Turizm
Firma hakkında detaylı bilgi elde edebileceğiniz bir gazete küpürü de buldum. 13 Mayıs 2017 tarihinde Bursa Haber'deki firmaya ait tanıtımı aşağıdan okuyabilirsiniz. Evet firmanın adresi Kazım Karabekir Mahallesi yazıyor ancak ben yukarıda bahsettiğim grupta Millet Mahallesi yazdıkları için firmanın tanıtımına başladım. O kadar yazıyı da sildirmeyin şimdi bana. :) Belki de taşınmışlardır Millet Mahallesi'ne.

Millet Turizm

Firmayı arayıp hem bu yazıdan bahsedebilirsiniz hem de özel günleriniz için araç kiralayacaksanız fiyat alabilirsiniz. Firmaya ulaşabileceğiniz telefon numarası 535 707 71 44'tür.

Daha önce Millet Turizm'den herhangi bir hizmet alan var mı aramızda? Tavsiye eder misiniz firmayı? Yorumlarınızı bekliyorum. 
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!