HepsiBurada Premium Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
16

HepsiBurada'yı severek kullanıyoruz. Premium abonelik fiyatlarına zam gelse de bu böyle. Premium abone olanlar kargo dahi ödemediği için ayda bir kere bile alışveriş yapıyor olsanız bile HepsiBurada Premium abonesi olmaya değer. Eğer sizler de aşağıda avantajlarından bahsedeceğim HepsiBurada Premium'a geçmek isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz. Bu link üzerinden HepsiBurada Premium abonesi olursanız 200,00₺'lik alışverişinize 30,00₺ iskonto kazanma şansına sahip olacaksınız.



Dizi ve filmlerle aranız iyiyse HepsiBurada Premium abonesi olduğunuzda BluTV'den de ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyorsunuz. Diğer tüm ücretsiz veya indirimli fiyatlı hizmetler üstte sıralanmış. Bence premium abone olmaya değer. Amazon Prime gibi saçma bir şekilde zamlanmadı en azından HepsiBurada Premium'un fiyatları. Ha bu arada HepsiBurada Premium'un aylık fiyatı 19,90₺, Amazon Prime'un aylık fiyatı ise 39,00₺'dir. 

Teyzemin oğlu geçenlerde HepsiBurada Premium aboneliğini iptal ettirmek istedi. Ben de etme, eyleme diyerek vazgeçirdim kendisini. Ayda en az bir defa bile alışveriş yapsan kârdasın dedim. Haklı olduğumu anlayınca da iptal etmekten vazgeçti. Ancak ben bu yazımda yine de HepsiBurada Premium aboneliğinin nasıl iptal edileceğini anlatacağım sizlere. Çünkü telefondan yapılamadığı için insanlar Google Amca'ya bunu sorup duruyor.

Öncelikle iptal işleminin HepsiBurada uygulamaları üzerinden yapılamadığını tekrar belirtmek isterim. Muhakkak bilgisayardaki bir tarayıcı üzerinden HepsiBurada hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Hiç lafı evirip çevirmeye gerek yok. HepsiBurada hesabınıza giriş yapılmış olduğunu varsaydım tarayıcıya aşağıdaki linki yapıştırıyoruz ve HepsiBurada Premium aboneliğini iptal ediyoruz:


(Dikkat! Tıklamanız durumunda direkt iptal sayfasına gider.)

Sizlerin HepsiBurada Premium aboneliği var mı? Varsa memnun musunuz? Memnun değilseniz iptal ettirmeyi düşünüyor musunuz?

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz İngilizce olarak kaleme aldığım HodjaEffendi bloguna ve Forum'a da beklerim.

Yorum Gönder

16Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bilgi içerikli yazı için teşekkürler üstad. Bir gün HepsiBurada Premium abonesi olursak, iptal etmek için ilk buraya geleceğim inşaallah :) Nereye abone olacağımızı bizler de şaşırmış durumdayız, bunların toptan aboneliği yok mu tek elden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen zaten premium abonesi değil misin?

      Sil
    2. Resmiyete dökmedik daha işi :) Yoksa premium üyelerden farkımız yok :)

      Sil
    3. "Premium abonesi" de çok saçma bir kalıp olmuş. Utandım kendimden. :)

      Zenginiz diyorsun...

      Sil
  2. Teşekkürler kuzen açıklayıcı bilgilerin için

    YanıtlaSil
  3. Çorabını bile onlayn alan biri olarak hem Hepsiburada, hemde Amazon'da üyeliğim var. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online alışveriş daha ucuz çünkü. Peki oralarda Premium ve Prime üye misiniz?

      Sil
  4. Amazon prime ı uzun zamandır kullanıyorum. Pahalı ama posta ücretlerinden epeyce tasarruf ediyoruz ayrıca ücretsiz film izleme ve kitap okuma seçenekleri de güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin oralar için fiyat uygun kalıyordur muhtemelen. Sahi sizin orada kaç Euro Prime üyeliği?

      Sil
    2. Yıllık 80euro civarında. Ama çok avantajlı biz çok sipariş veriyoruz Amazon dan posta ücretlerinoldukça yüksek bir de iade kolaylığı oluyor. Tv kitap derken amorti ediyor bu para kendini ☺️

      Sil
    3. Yıllık €80,00 oldukça makulmuş. Dediğiniz gibi çok alışveriş yapıyorsanız her hâlükarda amorti eder kendini.

      Sil
  5. Güzel bir uygulama. Aklımda olsun.
    Çok teşekkürler bilgilendirme için

    YanıtlaSil
  6. Ben Hepsi Burada normal aboneliğe sahibim ama pek bir şey aldığım yok.
    Genelde hemen hemen her şeyimi Trendyol'dan alıyorum diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trendyol'dan satış da yapıyorsunuz bildiğim kadarıyla...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!