Nokia İçin 3D Coast Cruise Oyunu

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Yıllar önce kişisel blogumda yazdıklarımı buraya taşıyorum yavaş yavaş. Orada yazan çoğu bilginin şimdi belki çok bir geçerliliği yoktur ama içinde kullandığım ifadeler benim geçmişime de ışık tutuyor. Mesela aşağıdaki yazıdan anlıyorum ki ben bu yazıyı yazdığımda Nokia N73 telefon kullanıyormuşum 2008'lerde. :)

 


Bu kişisel blogu oluşturmam iyi oldu. Artık dilediğim konularda yazabilirim. Biraz önce aylar önce üye olduğum bir Nokia sitesinden mail geldi ve bir tur atayım dedim. Başlıkta yazdığım oyunu indirdim telefonuma. Gerçekten harika bir oyun ama dili Almanca. Bir eksiği daha var ki ileri tuşuna basmadıkça araba ilerlemiyor. Direk araba dedim anlamışsınızdır zaten bir araba oyunu. 3 boyutlu olması harika.


Yukarıdaki resme tıklayarak kendi yüklediğim oyunu indirebilirsiniz. [Orijinal yazıda bir görsel varmış o zamanlar. Şimdi yok, tıklamayın eğer Nokia kullanıyor olsanız bile. :)] Hangi telefonlarla uyumlu olduğu hakkında tam bir bilgim yok. Benim telefonum N73 ve kabul etti bu oyunu. Sanırım son sürüm telefonlara uygundur. Yükleme sitesi farklı bir site. Sorun yaşayan olursa, yorum olarak belirtsin yardımcı olayım. İyi eğlenceler...

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!