İtalyan Lisesi'nde Staja Başladım

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
1


Farklı mecralarda bulduğum eski bloglarıma ait yazıları o zamanın tarihine sâdık kalarak gördükçe buraya kopyalıyorum. 


İtalyan Lisesi'nde Staja Başladım


Geçen haftaki yazımda -ki o da bir önceki yazım oluyor, son zamanlarda yoğunluktan pek fazla yazamıyorum- bir haftamı nasıl geçirdiğimi yazmıştım. Gelen yorumlarda oldukça yoğun olduğum söylenmişti. Bugün o yoğunluğa bir de staj eklendi.

Bugün Özel İtalyan Lisesi'nde stajıma başladım. Haftada 2 gün Pazartesi 8:00 - 10:00 arası, Salı da 10:00 - 12:00 arası staja gidiyorum. Staja gitmeden önce üzerimizde aşırı bir heyecan ve buna bağlı olarak da stres vardı. Ancak bizimle ilgilenecek olan Prof. Castellana'nın oldukça mülâyim biri çıkması bu heyecanımızı sildi süpürdü.

Aslında Castellana gibi bir hocaya düştüğümüz için ve de hazırlık sınıfına düştüğümüz için şanslıyız. Şanslıyız çünkü bu staj döneminin bir de ders anlatma kısmı var. Hazırlık sınıfına ders anlatacağımız için heyecanımız minimum düzeyde olacaktır. Dersi Türkçe değil İtalyanca anlatacağız o yüzden bu kadar heyecan yapıyoruz.

Umarım şu staj dönemini de güzelce atlatırım. Bu arada Pazartesi ve Salı belirttiğim saatlerde oralarda olanlar varsa görüşebiliriz. Maksat muhabbet olsun. :)
Tags:

Yorum Gönder

1Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!