Lyoness İle İlk Alışverişimi Yaptım

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Farklı mecralarda bulduğum eski blog yazılarımı yazıldığı tarihe bağlı kalarak buraya kopyalıyorum.


Lyoness İle İlk Alışverişimi Yaptım


Lyoness ismini daha önce duymuş muydunuz? Ben bu blogumda da bahsetmiştim. Ancak tekrar bahsedeyim daha önce duymayanlar için.

Lyoness'i çok çok uzun bir şekilde kafanızı karıştırmak istemem. Zaten detaylı bilgi almak isteyenlere bilgisayar üzerinden sunum yapılır. En anlaşılır şekilde Lyoness'i tanımlamak gerekirse; siz bir ürünü tek başınıza almaya gidersiniz. Ancak satıcı sadece size bir indirim uygulamaz. Ama 5-10 arkadaşınızla gitseniz satıcı indirim uygulamaya mecbur kalır. Lyoness işte bunun sistemleştirilmiş hâli. Lyoness'e üye oluyorsunuz ve anlaşmalı mağazalardan, firmalardan hem indirimli alışveriş yapıyorsunuz hem de üstüne para kazanıyorsunuz. Bu sistem de multi-level marketing (çok katlı pazarlama) sistemini kullanıyor. Pozisyonlar yerleştirilirken Binary sistemi kullanılır. Yâni bir çeşit network marketing. (Ancak tam anlamıyla network marketing diyemeyiz. Çünkü alınıp satılan bir ürün yok. Yapılan rutin alışverişler var.) Sizin yaptığınız alışverişlerinizden sizin üst kollarınız da kazanıyor.

Lyoness, Avusturya'da ortaya çıkmış bir firma ve şu an çoğu Avrupa ülkesinde etkin bir şekilde kullanılıyor. Avrupa'ya gidenler mutlaka karşılaşmışlardır Lyoness reklamlarıyla. Türkiye'ye de yeni giren Lyoness, gittikçe üye sayısını ve anlaşmalı işyeri sayısını artırıyor. Ayrıca geçen ay Amerika'ya da açıldı Lyoness.

Lyoness'in Türkiye'de anlaşma sağladığı 3 firma var. Bunlar Vatan Bilgisayar (%15 İndirim), Pizza Hut (%25) ve KFC (%25). Ben bugün Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yaptım ve bu alışverimi tabii ki Lyoness'i kullanarak gerçekleştirdim. Peki bunun bana yararı ne mi oldu?

Vatan Bilgisayar'dan yapmış olduğum 1000 liralık alışverişin %15'i bana geri döndü. Normalde Lyoness olmasa böyle bir şansa sahip olacak mıydım? Tabii ki hayır. Aynı şekilde Pizza Hut'tan veya KFC'den bir şeyler yeseydim onun da %25'i bana geri dönecekti. Lyoness, bir kredi kartı değil. Yanlış anlaşılmasın. Lyoness'le bir kart veriliyor ve o kart sadece bizim üyelik bilgilerimizi taşıyor. Yaptığımız alışverişleri Lyoness'e bildirmek için ve para kazanmak için de alışveriş esnasında özel pos cihazına onaylatmak gerekiyor kartı.

Sizlerde yaptığınız alışverişlerde benim gibi indirim kazanmak istiyorsanız, bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca şu an sadece 3 firma var ancak yakında irili ufaklı bir sürü firma bu ağa dâhil olmak zorunda kalacak. Çünkü Avrupa'da 17000 işyeri bu ağın içinde. Bence bu fırsatı kaçırmayın ve indirimlerden yararlanın.

İrtibat için;

recephilmitufan@gmail.com ve 0 546 443 07 05
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!