Yeni Network Marketing

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Farklı mecralarda bulduğum eski blog yazılarımı yazıldığı tarihe bağlı kalarak buraya kopyalıyorum.


Yeni Network Marketing


Şu son zamanlarda yeni yeni Türk network marketing firmaları ortaya çıkmaya başladı. Adının sonuna "network marketing" ekleyen şirketini kuruyor.

Evet bunlar olacaktır. Artık firmalar network marketing sektöründeki kârı gördükçe klasik ticaret sisteminden network marketinge yönelecektir. Çünkü network marketing sâyesinde firma ürünlerini daha kısayoldan ve masrafsız bir şekilde son tüketiciye ulaştırabilecektir. Bu, hem üreticinin hem de tüketicinin işine gelecektir. Ülker'in de içinde bulunduğu Yıldız Holding bile Dore adıyla bu sektöre girmişti aylar önce.

Firmalar ve girişimciler bu sektörü seçmekle çok iyi yapıyorlar ancak bu sektör zorlu bir sektördür. Bu sektörün etikleri vardır. Bu etiklere bağlı kalamazlarsa fazla sürmeden kapanır giderler. Öncelikle adam gibi bir network marketing firması olmaları lazım. Titan yapmamaları ve yaptırmamaları lâzım. Sisteme dâhil olan herkesi bu alanda eğitimli birer birey hâline getirmek için eğitimler düzenlemeleri lâzım. Bu liste böyle uzar gider.

Benim bu yazıyı asıl yazma sebebim mail kutuma gelen yeni network marketing firmalarının tanıtımları. Yukarıda da dediğim gibi adının sonuna "network marketing" ekleyen piyasaya çıkmış. Demek istediklerim yanlış anlaşılmasın. Ben firmaları tanımadığım için böyle bir yorum yapıyorum. Umarım her firma network marketing etiklerini ve gerekliliklerini yerine getirir de uzun ömürlü olur. Artık insanlara yanlış lanse edilen network marketing terimini aklama vakti!

Bahsettiğim yeni firmaların adlarını buraya yazayım da belki bir üyesi gelir de bizi detaylı bir şekilde bilgilendirir:


* Çağlar Network Marketing
* Emir Network Marketing
* Ferhat Network Marketing
* Bohçam Network Marketing
* Alya Marketing
* Anfora Marketing

Daha var mı hatırlamıyorum. Yukarıdaki sistemlerden Anfora Marketing hariç hepsi tekstil üzerine. Anfora ise bir su tedarikçisi. Önceden klasik ticaretle su satarlarken şimdi NM'ye geçmişler. Bunu da şöyle açıklıyorlar:

Anfora Marketing’e hoşgeldiniz. Web sitemizde bir yandan Türkiye’nin en kaliteli suyunu içerken, diğer yandan nasıl para kazanabileceğinizin cevabını öğreneceksiniz.
Şirket olarak mevcut pazarlama sistemimizi değiştirdik ve çağımızın en etkili pazarlama modeli olan Network Marketing sistemine geçtik. Bu sayede hem kendi pazar hacmimizi büyütmenin, hem de sizlere ciddi bir ek gelir kazanabilme imkanı sunabilmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.
NM ile su satıldığına ilk defa şahit oluyorum. Olur mu? Bal gibi de olur. NM ile kitap, mücevher satılıyor da su niye satılmasın. Şu an sadece İzmir bölgesine hizmet veren Anfora'yı bu girişimlerinden dolayı tebrik ediyoruz.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!