Afyonkarahisar'ın Fenomenleri: Garahisarlıyın

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
3
Afyonkarahisarlı olduğumu önceki yazılarımda da belirttim herhalde. Hâliyle her ne kadar Bursa'da yaşasak da bir tarafımız Afyon'da. Afyonkarahisar esasında güzel şehir ancak daha da gelişebilmesi gerekiyor.

Neyse biz asıl konumuza dönelim. Sizlere Afyon'un bağrından kopup gelmiş sosyal medya fenomenlerini tanıtacağım. Adı Garahisarlıyın. Tek bir kişi değiller. Kimdir kim değildir tam bilmiyorum da zaten ama tahminimce üniversite okumak için Afyon'a gelen ve Afyon'un  kültürel zenginliklerini kendi yetenekleriyle harmanlayan birkaç öğrencinin açtığı sosyal medya hesabı diye nitelendirebiliriz sanki. Çok iyi Afyonluca konuşmaları ya çok yetenekli olmalarından kaynaklanıyor ya da kökleri Afyon'a dayanıyor olabilir. :)

Ben Garahisarlıyın hesabının ilk olarak Facebook sayfalarını görmüştüm. Sonradan Twitter, Youtube, Instagram gibi mecralara da el attılar. Her birinde gerçekten güzel paylaşımlar yapıyorlar. Afyon'da o kadar çok tanınmışlar ki hazırladıkları kısa filmlerde veya farklı çalışmalarda yerel firmalardan reklamlar da alıyorlar.

Ben yazılarımı önceden düşünmeden, yazarken aklıma gelenleri yazıyorum. Şu anda aklıma gelen bilgi yukarıdaki Garahisarlıyın sayfası ile ilgili ilk tanıtım cümlemi çürütebilir ve aslında onu silerek bunu yazmam gerekirdi ama olsun böylesi daha iyi. (Yazar niçin böyle yazdığını açıklayarak konuyu daha da karmaşık hâle getirmiştir.) Garahisarlıyın sayfasının arkasında bildiğim kadarıyla Batu Medya var. Garahisarlıyın sayfası sayesinde hem yeteneklerini müşterilere gösteriyorlar hem de takipçilerine keyifli anlar yaşatıyorlar. (Bu arada adamlar hakkında yazı yazıyorsun bir gir sayfalarına da bilgi al dedim kendi kendime. Kapak fotoğrafının altında Powered by Batu Medya yazıyor. O yüzden Garahisarlıyın'ın arkasında Batu Medya var; kesin bilgi yayalım. :))

Neyse fazla saçmalamadan ben beğendiğim videolardan, işlerden bir kaç tane koyayım aşağıya:







Yorum Gönder

3Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu konuşmalar benim çok hoşuma gidiyor. Beni çok güldürdün çookk :) Seviyorum bu şiveyiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şivelerin hepsi ayrı bir güzel. :)

      Sil
    2. Evet öyledir. Türkiye'min her şeyi ayrı bir güzel. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!