Markalardan En Güzel Anneler Günü Çalışmaları

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Blogumu sıkı takip edenler bilir ben annemi 5 yıl önce maalesef kanserden kaybettim. Allah kimseyi öksüz bırakmasın. Buradan yetim bıraksın anlamı çıkarmayalım lütfen. Bugünün anlam ve önemine binaen anneler üzerinden ilerliyoruz çünkü.

Ben bu Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, Hemşireler Günü gibi günlerin hepsinin maddî amaçlarla ortaya çıkarıldığını düşünenlerdenim. Ancak öyle bir devirde de yaşamaya başladık ki bu günlere önem vermezsen dışlanıyorsun artık. Anneni her gün ararsın, dönem dönem hediyeler de alırsın ama bugün almadığın zaman annenin içinde az da olsa iç burukluğu olur. Genci yaşlısı çevresinden bu şekilde etkilenmiştir çünkü.

Neyse yazıyı çok uzatmayayım. Sizlere Anneler Günü ile ilgili sosyal medyada karşıma çıkan marka çalışmalarından beğendiklerimi ve karşılaştıklarımı göstereceğim. Rastgelmediklerimi de siz yoruma eklersiniz olur mu?

Beni en çok etkileyen sanırım Halkbank'ın çalışması oldu.İzlediğimde sabah saatleriydi ve kimse görmeden ağladım evet.


BiTaksi'ninki de kendi sektörüyle ilgili oldukça duygusal bir çalışma olmuş.


Kariyer.net'in çalışması içlerinden en iyilerinden bir tanesi.



Ben bu yazıyı aslında dün planlamıştım ve gördüğüm daha çok çalışma vardı ancak şimdi aklıma gelmiyor. Aklıma gelsin diye araştırsam bu sefer de Anneler Günü geçecek. O yüzden şu üçüyle yetinelim şimdilik. :) Sizin önerileriniz varsa da belirtirseniz eklerim.

Şu da bonus olsun o zaman:

Ahtapotun anneliği.


-----------------------------------------

İlave 1: https://www.turktelekommuzik.com/annelergunu adresine gittiğinizde annelerin seçtiği müzikleri yine anne sözleri ile hazırlanmış bölümlerde dinleyebiliyorsunuz. Türk Telekom da güzel iş çıkarmış.

İlave 2: Doğuş Hakan YILMAZ'ın yorumda belirtmesi üzerine Petlas'ın çalışması da eklenmiştir. Harika olmuş.

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Merhaba, evet anneler günü için çok güzel reklamlar hazırlanmış..Ben Petlasın reklamını da çok beğendim..Ayrıca böyle günler ekonomik düşüncelerden dolayı türetilmiştir diye düşünüyorum ama kutlamadan da olmuyor ne yazık ki..Fena mı annemizi bir gün fazladan anıyoruz:)Eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Petlas'ın reklamını izlemedim ben izleyip buraya ekleyelim.

      Teşekkürler...

      Sil
  2. Halkbank bence de müthiş bir reklam yapmış

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;

    Öncelikle anneniz için geçte olsa başınız sagolsun. Blogu takip ederim ama o donemi bilmiyordum. Yazı içinde ayrıca teşekkürler. İçerisinde önemli tespitler yer aliyor diyebilirim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!